Λάκης Γαβαλάς: «Τις πιο πολλές φορές τα ρούχα που φοράω είναι για γέλια»
Τηλεόραση

Λάκης Γαβαλάς: «Τις πιο πολλές φορές τα ρούχα που φοράω είναι για γέλια»

Λάκης Γαβαλάς: «Τις πιο πολλές φορές τα ρούχα που φοράω είναι για γέλια»

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Fay's time λίγο πριν από την πρεμιέρα του My Style Rocks

Ο Λάκης Γαβαλάς καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s Time μίλησε για τη συμμετοχή του στο νέο κύκλο του My Style Rocks λίγο πριν την πρεμιέρα, τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

«Αισθάνομαι μια ευθύνη περισσότερο από ποτέ. Μια ευθύνη απέναντι στη μόδα. Καταρχήν η μόδα έχει ξεφύγει πάρα πολύ, τα αγόρια φοράνε σχεδόν γυναικεία ρούχα, είναι εικοσιπέντε κιλά ο καθένας και τα κορίτσια είκοσι δύο κιλά. Δεν είναι αλήθεια που λένε ότι πλέον δεν θα μπαίνουν σκελετικά μοντέλα στις πασαρέλες», σχολίασε για τον χώρο της μόδας.

Όσα είπε για το My Style Rocks

«Αναγνωρίζω στο κάθε άτομο την προσωπικότητα του, απλά θέλω να διανθίσω την προσωπικότητα των κοριτσιών. Με την Σοφία Χατζηπαντελή μιλήσαμε. Είναι μια κοπέλα που μπορεί να κάνει editorials και είναι τέλεια σε αυτό. Ενώ δεν είναι γυναίκα των δύο μέτρων, είναι όπως η Kate Moss. Όμως η Moss δεν μίλαγε.

Έχουμε ήδη γυρίσει δυο εβδομάδες του παιχνιδιού και έχουν γίνει δυο αποχωρήσεις ήδη. Αυτό είναι το πιο άσχημο πράγμα γιατί ο καθένας αγαπάει αυτό που κάνει και σε δυο εβδομάδες δεν του δίνεται η ευκαιρία να δείξει τι είναι.

Την Κατερίνα Καραβάτου την θεωρούσα ένα άτομο πάρα πολύ μεστωμένο σε αυτή τη δουλειά και έλεγα ότι είναι αυτή που θα καθίσει θα μιλήσει θα σου πει ωραία πράγματα και θα σου δείξει και μια ωραία συνταγή, με την έννοια της οικογένειας. Δεν την έβλεπα σαν παρουσιάστρια μιας τέτοιας εκπομπής.  Όταν όμως στη συνέχεια την είδα σε αυτό, άρχισα να το σκέπτομαι να γυρίσω και ότι θέλω να είμαι σε μια τέτοια ομάδα. Τώρα κάνουμε πλάκα όλοι μαζί και με τον Στέλιο που είναι φίλος μου από παλιά και την Έβελυν.

Τα κορίτσια στο παιχνίδι έχουν πολλή φάση, σε μια συγκεκριμένη έχω πολύ μεγάλη αδυναμία. Θέλω από τα κορίτσια να μου δώσουν το χρόνο να εκδηλώσω το χιούμορ μου γιατί έτσι και αλλιώς και εγώ τις πιο πολλές φορές τα ρούχα που φοράω είναι για γέλια. Είχα πει στην εκπομπή ότι θα έρχομαι πολύ σοβαρά φέτος. Το έκανα μια φορά, μετά δεν άντεξα, έγινα ξανά ο εαυτός μου!».

«Έχεις εμπεδώσει τι πάει να πει να μεγαλώνεις παιδιά;»

Για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία ανέφερε:

«Εγώ είχα πει ότι θεωρώ ότι ένα παιδί πρέπει να έχει μαμά και μπαμπά. Γιατί όταν ένα παιδί έχει μια διαφωνία με την μητέρα του έπειτα θα του δώσει μια αγκαλιά και θα τα συγχωρέσει όλα. Η χαρά του να είναι ένα ζευγάρι και να περιμένει έξω από το μαιευτήριο το παιδί τους, δεν μπορώ να αποβάλλω αυτή την εικόνα, όσο ιδιαίτερο άτομο και να είμαι. Αν έχω φίλους βέβαια που επιθυμούν κάτι τέτοιο, είμαι μαζί τους, εγώ απλά δεν το μπορώ και δεν το σκέφτηκα ποτέ. Είμαι και σε διάφορους συλλόγους και βοηθώ παιδάκια αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Έχεις εμπεδώσει τι πάει να πει να μεγαλώνεις παιδιά; Αν το έχεις κάνει, καλώς».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: