Λαμπρόπουλος για το Exathlon: «Από τον Ντάνο ή τον Δημήτρη Βλάχο εγώ θα διάλεγα εμένα λόγω… κορμιού»
Τηλεόραση

Λαμπρόπουλος για το Exathlon: «Από τον Ντάνο ή τον Δημήτρη Βλάχο εγώ θα διάλεγα εμένα λόγω… κορμιού»

Λαμπρόπουλος για το Exathlon: «Από τον Ντάνο ή τον Δημήτρη Βλάχο εγώ θα διάλεγα εμένα λόγω… κορμιού»

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού για το τηλεοπτικό του μέλλον, την παρουσίαση του My man can και το ριάλιτι επιβίωσης Exathlon.

Αναφερόμενος στο τηλεοπτικό του μέλλον, είπε:

«Ποτέ θα περάσω εγώ από το επίκεντρο τηλεοπτικού ενδιαφέροντος στο επίκεντρο κανονικού ενδιαφέροντος; Είμαι σε φάση που μπορώ να κάνω τα πάντα για την καριέρα και για το χρήμα τα έχουμε ξαναπεί. Είμαι σε συζητήσεις η αλήθεια είναι με παρά πολλά κανάλια».

«Αυτό το παιχνίδι το έχω φτιάξει εγώ, είναι ένα τηλεπαιχνίδι που μου αρέσει πολύ. Δεν έχω κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά για το My man can.

«Χωρίς πλάκα εγώ είμαι έτοιμος να πέσω με τα μούτρα και να κάνω οτιδήποτε για να παίζω στην τηλεόραση, το λατρεύω αυτό το μέσο. Μόνο και μόνο για να είμαι διάσημος δεν με νοιάζει κάτι άλλο.

Ανάμεσα στα ονόματα για την παρουσίαση του Exathlon είμαστε όλοι οι αθλητικοί τύποι μαζί. Έχουν ακουστεί ο Ντάνος, ο Βλάχος και εγώ, οι πιο γυμνασμένοι Έλληνες. Εγώ θα διάλεγα εμένα λόγω κορμιού. Αν με βάλεις εμένα με τον Βλάχο και τον Ντάνο λες “ποιον να πάρω; Ποιος είναι πιο ωραίος; Μμμ τον Λαμπρόπουλο!”» είπε με χιούμορ.

«Ένα τηλεπαιχνίδι θα το κάνω με μεγάλη χαρά. Γενικότερα μου αρέσει να έχω επαφή με τον κόσμο, μου αρέσει να κοροϊδεύω να με κοροϊδεύουν, μου αρέσει όλο αυτό. Συζητάμε διαφορά πράγματα αλλά αν δεν κλείσει κάτι, δεν το λέμε. Έχω κάνει ραντεβού αλλά αν δεν κλείσει κάτι δεν είναι σωστό και προς τα κανάλια να βγεις να πεις κάτι».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν και τα ονόματα που ακούγονται για το Exathlon.

Γιώργος Αγγελόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος και Φάνης Λαμπρόπουλος, είναι οι υποψήφιοι που ακούγονται με τον Νίκο Γεωργιάδη να βγάζει από το κάδρο τον τελευταίο και να δηλώνει ότι έχει μιλήσει με τον Ντάνο και όντως συζητά για τηλεοπτικό project.

Διαβάστε επίσης:

Φάνης Λαμπρόπουλος: Η επική του αντίδραση που έγινε ξανά πατέρας – «Να δω τι…»