Λάμπρος Χούτος: «Όταν ήμουν στο Survivor ήρθα αντιμέτωπος με ένα βουβάλι και…»
Τηλεόραση

Λάμπρος Χούτος: «Όταν ήμουν στο Survivor ήρθα αντιμέτωπος με ένα βουβάλι και…»

Λάμπρος Χούτος: «Όταν ήμουν στο Survivor ήρθα αντιμέτωπος με ένα βουβάλι και…»

Όσα είπε για τη συμμετοχή του στο Survivor

Στην εκπομπή, Επί Τόπου, παραχώρησε συνέντευξη ο Λάμπρος Χούτος και μίλησε για την εμπειρία του στην Ιταλία ως ποδοσφαιριστής σε μικρή ηλικία αλλά και τη συμμετοχή του στο Survivor.

«Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι έντονα να είμαι με μια μπάλα ποδοσφαίρου και ήμουν στις αλάνες και έπαιζα. Ο πατέρας μου έπαιξε σημαντικό ρόλο, με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα και είχε το θάρρος του να με πάει Ιταλία για να εξελιχθώ.

Θυμάμαι έντονα το ντεμπούτο μου με την πρώτη μου ομάδα εναντίον της Νάπολης και 80.000 κόσμος περίμενε πώς και πώς να μπω. Ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Ήμουν πολύ αφοσιωμένος με την μπάλα και το ποδόσφαιρο πολύ. Υπήρξαν στιγμές που έμενα μόνος μου στις εγκαταστάσεις και εκεί που έλειπαν οι γονείς μου και οι φίλοι μου.

Τα χρήματα ήρθαν μέσα από το ποδόσφαιρο, δεν το είχαμε στο μυαλό μου και εγώ ήθελα να εξελίσσομαι μόνο ποδοσφαιρικά.

Βλέπω το φετινό Survivor πού και πού. Καλογυρισμένο είναι, μου αρέσουν τα τοπία και έχω ωραίες αναμνήσεις. Θυμάμαι έντονα μια μέρα που είχα πάει να ψάξω καρύδες στο δάσος, είδα ένα βουβάλι, κοιτάχτηκα και είπα δεν θα συνεχίσω εκεί, θα αλλάξω δρόμο.

Εγώ θα μιλήσω για αυτό που έζησα, υπήρξε πείνα, έχασα 12 κιλά και ήταν δύσκολα τότε. Δεν νομίζω ότι θα έπαιρνα ξανά μέρος.

Το έζησα, ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω ξανά κάτι τέτοιο.

Ο κόσμος μπορεί να μη δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον γιατί κουράστηκε, να μην τον αντικατοπτρίζουν οι παίκτες που μπαίνουν».

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ενοχλημένος με τις δηλώσεις Παπανώτα για Survivor – «Τι περίμενε; Πού να στηριχτεί ένα ριάλιτι;»