Late night shows

Ανδρέας Λοβέρδος: «Όταν έγινε αυτό με την Εύα Καϊλή, κατέρρευσα. Μία μέρα πριν τη συλλάβουν μιλούσαμε μία ώρα στο τηλέφωνο»

Ανδρέας Λοβέρδος: «Όταν έγινε αυτό με την Εύα Καϊλή, κατέρρευσα. Μία μέρα πριν τη συλλάβουν μιλούσαμε μία ώρα στο τηλέφωνο»

Όσα αποκάλυψε στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη

Ο Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος» και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Qatargate και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή.

Ο πολιτικός είχε στενές επαφές μαζί της για πάνω από 20 χρόνια και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα πώς θα είναι εμπλεκόμενη σε μία τέτοια υπόθεση.

«Είχαμε στενές σχέσεις. Πριν την συλλάβουν μιλούσαμε μία ώρα και της έλεγα ότι την εμπιστεύομαι. Μιλούσαμε για ένα φορολογικό που είχαν κάποιοι βουλευτές, για το τηλέφωνό μου που παρακολουθούταν τότε. Την άλλη μέρα συνέβησαν όσα συνέβησαν. Συζητούσαμε σαν άνθρωποι, σαν φίλοι και στενοί φίλοι. Πέρασαν 20 χρόνια που πάντα είχαμε επαφή. Δεν ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά. Κατέρρευσα όταν έγινε αυτό και σκέφτηκα δικηγορικά ότι δεν είναι έτσι. Έχει Γολγοθά! Αφού έλεγα στο τέλος ότι σήκωσαν κάποιοι το δάχτυλο που την έγλυφαν και την φλέρταραν πολύ έντονα. Έχει αγώνα μπροστά της! Δεν μου πέρασε ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι θα γινόταν αυτό. Έπεσε σε ένα από τα αμαρτήματα, την απληστία.

Μίλησα με την αδερφή της, τη ρώτησα να μάθω και εάν μπορούσα να της μιλήσω αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Τον άντρα της τον έχω δει αμίλητο αλλά δεν έχουμε συστηθεί καν!», ανέφερε.

Exit mobile version