Ανδρέας Λοβέρδος: «Θα είχα γίνει ντράμερ αν είχα ανακαλύψει ότι…»
Late night shows

Ανδρέας Λοβέρδος: «Θα είχα γίνει ντράμερ αν είχα ανακαλύψει ότι…»

Ανδρέας Λοβέρδος: «Θα είχα γίνει ντράμερ αν είχα ανακαλύψει ότι…»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά μίλησε για ντραμς και τηγανητές πατάτες!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά μεταξύ άλλων μίλησε για την ευτυχία που του προσφέρουν τα ντραμς και την αγάπη του για τις τηγανητές πατάτες.

Αναφερόμενος στην ευτυχία που του προσφέρει το να παίζει ντραμς, είπε: «Δεν ήξερα να παίζω ντραμς, έχω πάνω από ενάμισι χρόνο που δουλεύω. Άλλαξα και το σετ μου πρόσφατα.

Αυτό που θα σας πω θα σας το πουν όλοι, εγώ είμαι ο τελευταίος που έχω δικαίωμα να τα λέω, όσο βελτιώνεις λίγο την τεχνική σου και το αυτί σου τόσο αρχίζει να μην σε ικανοποιεί αυτό που έχεις σαν σετ.

Εκτός αν είσαι πλούσιος και αγοράσεις την καλύτερη μορφή τους, ακόμα και αν δεν μπορείς να το εκτιμήσεις. Δεν έχω αγοράσει τα καλύτερα, να τα κάνω τι; Δεν θα μπορέσω να τα παίξω.

Από την ημέρα που τα έβαλα στον χώρο μου, όταν τα βλέπω νιώθω μια ευτυχία, δεν μπορώ να το περιγράψω. Για αυτό έλεγα και το ξαναλέω ότι ευτυχώς που το ανακάλυψα τόσο αργά.

Γιατί αν είχα ανακαλύψει αυτή την ευτυχία αυτή πιο νωρίς, θα είχα γίνει ντράμερ. Δεν θα έκανα τίποτα άλλο, όταν κάθομαι και πρέπει σε είκοσι λεπτά να σηκωθώ, στεναχωριέμαι. Θέλω να καθίσω μια μέρα ολόκληρη…».

«Μου έχουν κάνει και παρατήρηση οι γείτονες, ξέρουν ότι παίζω εγώ. Τώρα πια με ακούει και ένας ντράμερ από την γειτονιά, όποτε μου λέει μου αρέσεις πολύ, μην ανησυχείς καθόλου».

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη:

Ακόμη μίλησε για την αγάπη του για τις τηγανητές πατάτες και προετοιμασία για την παρασκευή τους, τι είπε:
«Έχασα εννέα κιλά, το έραψα, όταν τρως λιγότερο χάνεις. Ζυγίζομαι κάθε μέρα, δεν μπορώ να τηρήσω τις στερήσεις στις διατροφές. Εγώ έχω καλύτερο φαγητό τις πατάτες τηγανητές. Συμφωνούμε ότι είναι το καλύτερο φαγητό στον κόσμο. Τελευταία έχω ανακαλύψει τις πατάτες τσιπς, όχι τα πατατάκια.
Οι πατάτες οι λεπτά κομμένες, θέλουν ειδικό εργαλείο. Θέλουν να έχουν καλό λάδι όχι πολύ τηγανισμένο και να είναι καλός ο μάστορας. Δεν είναι πάντα καλή η πατάτα που είναι φρέσκια, είναι το πως την μαγειρεύεις.
Μην μου πείτε ότι οι πατάτες από τις γνωστές αλυσίδες όταν τις βγάζουν από την ψηστιέρα δεν είναι τέλειες. Για τρία τέσσερα λεπτά είναι τέλειες, μετά δεν τρώγονται αλλά παχαίνουν πολύ!».
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης

Ελένη Μενεγάκη για Αναστασία Ρουβά: «Την είδα στο γάμο Σάκη – Κάτιας και είπα “είναι καλλιτεχνάκι”»