Άννα Βαγενά: «Δεν είχα τις προτάσεις που θα έπρεπε να έχω. Ίσως ήμουν πάρα πολύ όμορφη και πολύ έξυπνη»
Late night shows

Άννα Βαγενά: «Δεν είχα τις προτάσεις που θα έπρεπε να έχω. Ίσως ήμουν πάρα πολύ όμορφη και πολύ έξυπνη»

Άννα Βαγενά: «Δεν είχα τις προτάσεις που θα έπρεπε να έχω. Ίσως ήμουν πάρα πολύ όμορφη και πολύ έξυπνη»

Η πορεία της στην υποκριτική και ο μεγάλος έρωτας με τον Λουκιανό Κελαηδόνη

Στην αποψινή παρέα του The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Άννα Βαγενά.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε ιστορίες από τη μακρόχρονη πορεία της στο θέαμα ενώ μίλησε για τα 44 χρόνια που έζησε στο πλευρό του αγαπημένου της Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Μέσα από τη συζήτηση άφησε να φανεί το παράπονό της που δεν δέχτηκε πολλές προτάσεις για κινηματογράφο στη σταδιοδρομία της.

«Τα τελευταία χρόνια δεν μου έχουν κάνει προτάσεις για τηλεόραση. Δεν είχα τις προτάσεις που θα έπρεπε να έχω στον κινηματογράφο αν και πήρα το βραβείο του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, όταν έκανα “Το προξενιό της Άννας”. ‘Ήμουν πολύ όμορφη και αποδείχθηκε ότι ήμουν καλή ηθοποιός».

«Αν αυτό είχε συμβεί στα Όσκαρ, θα έλεγε κανείς ότι δεν θα πρόφταιναν οι προτάσεις. Μετά την ταινία δεν υπήρξαν προτάσεις. Ίσως ήμουν πάρα πολύ όμορφη και πολύ έξυπνη».

«Στα τελευταία γυρίσματα τα έφτιαξα με τον Λουκιανό».

«Την καριέρα μου την έφτιαξα εγώ. Τρία χρόνια μετά την ταινία πήγα στη Λάρισα και ξεκίνησα το θεσσαλικό θέατρο. Πήρα τη ζωή στα χέρια μου» είπε μεταξύ άλλων.

Τον πατέρα της τον έχασε στα 8 της χρόνια και μεγάλωσε με μία πολύ δυναμική μητέρα.

Πρωταγωνίστησε σε αρκετές βιντεοταινίες για οικονομικούς λόγους αλλά δεν τις απαρνείται σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους της.

«Δεν ήταν το επίπεδο καλό στις βιντεοταινίες. Τις γυρίζαμε πολύ βιαστικά. Δεν τις απαρνούμαι τις έκανα γιατί χρειαζόμασταν χρήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον άνδρα της ζωής της και τον μεγάλο έρωτα που τους ένωσε για πάνω από 40 χρόνια.

«Ο Λουκιανός δεν έχει φύγει , ήταν πάρα πολύ μεγάλος έρωτας. Ήταν πάρα πολύ όμορφος, ένας άγγελος. Ήταν ιδιαίτερος, έξυπνος, ευαίσθητος, σοβαρός, σχεδόν ιδιοφυής και μάγκας. Τι άλλο να ήθελε μία γυναίκα; Τον ήθελαν όλες οι γυναίκες. Τον ζήλευα κι εκείνος με ζήλευε γιατί ήμουν πανέμορφη».