Αντώνης Κανάκης: «Με τη γυναίκα μου έχουμε σκαρφιστεί μία ιστορία ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής ενώ η αλήθεια είναι τρισάθλια»
Late night shows

Αντώνης Κανάκης: «Με τη γυναίκα μου έχουμε σκαρφιστεί μία ιστορία ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής ενώ η αλήθεια είναι τρισάθλια»

Αντώνης Κανάκης: «Με τη γυναίκα μου έχουμε σκαρφιστεί μία ιστορία ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής ενώ η αλήθεια είναι τρισάθλια»

Πώς είναι ως μπαμπάς;

Ο Αντώνης Κανάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για την άρνησή του να κατέβει στην Αθήνα αλλά και τη γνωριμία του με τη γυναίκα του.

«Δεν ήθελα να έρθω στην Αθήνα γιατί δεν καταλάβαινα ποτέ τον λόγο. Δεν έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα στη Θεσσαλονίκη; Δεν έχουμε νερό; Δεν ήθελα επίσης γιατί η Θεσσαλονίκη ήταν η πόλη μου και από πολύ μικρός δεν ήθελα να είμαι στο επίκεντρο των πραγμάτων. Γεωγραφική και ουσιαστική. Δεν θα μπορούσα να το κάνω διαφορετικά. Υπάρχουν πράγματα στη δημοσιογραφία που είναι πολύ κόντρα σε εμένα. Εάν μοίραζα κάρτες σαν ιδιότητα θα έγραφα “πολυσουγιάς”», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου του ετοίμαζε μία έκπληξη με τη μητέρα του, Ευγενία Δούμα, να μιλά για την παιδική του ηλικία.

«Σαν παιδί και στην εφηβεία του ακόμη ήταν καλό παιδί, ζωντανό που όλη τη μέρα έπαιζε, ίδρωνε. Έπαιξε τόσο πολύ που δυστυχώς τα σημερινά παιδιά δεν το κάνουν. Η μουσική ήταν η αδυναμία του. Έτρωγε και διάβαζε με τη μουσική. Μία μέρα μου είπε ότι θα κάνει πειρατικό ραδιόφωνο και θα το έκανε μέσα στο λουτρό στο σπίτι. Αλλάξαμε το λουτρό και μέσα είχαμε τα μηχανήματα. Μία μέρα τον ρώτησα τι θα κάνει και εάν θα γίνει πειρατής αλλά μου είπε ότι θα γίνει ελεύθερο το ραδιόφωνο και η τηλεόραση ιδιωτική. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη και παρόλο που ήταν μικρός, ήταν ώριμος για την ηλικία του. Στην αρχή που τον πρωτοείδα μου έκανε εντύπωση και χαιρόμουν μαζί του. Είναι τόσο εργατικός και τελειομανής και του έχω εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί έκανε ωραία οικογένεια, μία γυναίκα που αγαπώ πολύ και τα παιδιά του είναι άτακτα όπως ήταν αυτός», είπε η μητέρα του.

Ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» αποκάλυψε και την πραγματική ιστορία πίσω από τη γνωριμία με τη γυναίκα του, γιατί όπως είπε χαριτολογώντας πώς έχουν δημιουργήσει μία διαφορετική που λένε στον κόσμο.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Παλιά με θεωρούσαν τον απόλυτο “ρεμάλι”. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει” και περιμένω να νιώσω και να πω “τώρα θέλω να κάνω αυτό”. Έχουμε σκαρφιστεί μία ιστορία οι δυο μας ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής αλλά η αλήθεια είναι τρισάθλια. Γνωριστήκαμε σε ένα πολύ έντονο πάρτι. Είχε μια περιπέτεια, δεν ήταν συμβατικό. Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά τη ζωή μας, μας έχουν δέσει παραπάνω. Τρομάζω με τον εαυτό μου πόσο σάχλας είμαι με τα παιδιά μου», εξομολογήθηκε.