Αντώνης Παπαηλίας: «Δεν έχω άγχος μην εγκλωβιστώ στην persona της Λόλας καλλιτεχνικά»
Late night shows

Αντώνης Παπαηλίας: «Δεν έχω άγχος μην εγκλωβιστώ στην persona της Λόλας καλλιτεχνικά»

Αντώνης Παπαηλίας: «Δεν έχω άγχος μην εγκλωβιστώ στην persona της Λόλας καλλιτεχνικά»

Η συνεργασία με τον Τόνι Σφήνο και η persona «Λόλα»

Στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Παπαηλίας και μίλησε για την απόφασή του να έρθει Αθήνα αλλά και τη δημιουργία της περσόνας «Λόλα».

Μαζί με τον Λευτέρη Μητσόπουλο κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο J2US της προηγούμενης σεζόν.

«Μόλις τελείωσα το Λύκειο είχα ενημερώσει ότι θα φύγω από την Κω. Ήθελα από πριν να ασχοληθώ με το θέατρο. Ήθελα να πάω σε μια δραματική σχολή στην Αθήνα. Θυμάμαι τις πρώτες μου βραδιές που έμεινα στο Περιστέρι, να ακούω Πάνο Κιάμο και έκλαιγα.

Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι μήπως κάποια στιγμή γυρίσω πάλι στην Κω. Οι γονείς μου δεν ασχολούνται με τουριστικά επαγγέλματα. Παλιά είχαμε κάποιες επιχειρήσεις στο χωριό.

Ξεκίνησα πολύ διστακτικά και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δουλέψω στο “Πολύ Κυριακή”. Στην αρχή με συντηρούσαν οι γονείς μου και μετά δούλεψα ως σερβιτόρος. Είναι η αγαπημένη μου δουλειά!

Με τον Τόνι Σφήνο γνωριστήκαμε στο “Γυάλινο Μουσικό Θέατρο”. Μου έδειξε τι θα κάνει και του λέω “Αυτό είναι!”.

Η “Λόλα” είναι μια τρελή που θέλει να γίνει τραγουδίστρια και αυτό προσπαθεί να κάνει. Βρίσκεται πάντα κοντά στον Τόνι Σφήνο».

«Η Λόλα πρέπει να στείλει το μήνυμα της αγάπης για όλους. Βοήθησε πολύ η παραγωγή του J2US να φτάσουμε σε αυτό το υπέροχο σημείο. Τον Νίκο Κοκλώνη τον αγαπώ πάρα πολύ.

Δεν έχω άγχος μην εγκλωβιστώ στην persona της Λόλας καλλιτεχνικά. Αγαπάω πολύ αυτόν τον ρόλο, αγαπάω πολύ τον Τόνι. 12 χρόνια συνεργασίας το βλέπω πολύ οικογενειακά το θέμα».