Αποστόλος Γκλέτσος: «Μπροστά στην κόρη μου αισθάνομαι αγράμματος»
Late night shows

Αποστόλος Γκλέτσος: «Μπροστά στην κόρη μου αισθάνομαι αγράμματος»

Αποστόλος Γκλέτσος: «Μπροστά στην κόρη μου αισθάνομαι αγράμματος»

Τα συγκινητικά λόγια για την κόρη του, ο λόγος που χώρισε με τη μητέρα της και ο πρώτος του ρόλος

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στο Νight Out και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την κόρη του.

Μιλώντας για το πώς ξεκίνησε στην υποκριτική και δη στην τηλεόραση, είπε:

«Στο δεύτερο έτος της σχολής ζήτησε ο Μανουσάκης μαθητές για κομπαρσιλίκια. Ήθελε κάποιον να ανοίγει και να κλείνει μία πόρτα. Επειδή έκανα ότι σκουπίζω τα παπούτσια μου, ζήτησε να μου δώσουν δύο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής».

Για το #Metoo ανέφερε: «Είμαι με τα θύματα 100%. Νομίζω ότι η κατάσταση έχει αλλάξει».

«Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 50ο παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας.

Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου!» είπε με χιούμορ

«Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι.

Μου έχει πει για κάτι που δεν έπρεπε να κάνω στην πολιτική. Μου είπε “μήπως πρέπει να μειώσεις λίγο τον χρόνο που μιλάς και να αυξήσεις τον χρόνο που ακούς;”».

«Οι σχέσεις με επηρέασαν τόσο όσο. Τίποτα δεν είναι για χόρταση» είπε στο τέλος.