Άρης Σοϊλέδης: «Την ημέρα που έβαλα το πρώτο μου γκολ, έφυγε ο πατέρας μου. Όταν θα τον νιώθω σαν απώλεια, θα με πονάει»
Late night shows

Άρης Σοϊλέδης: «Την ημέρα που έβαλα το πρώτο μου γκολ, έφυγε ο πατέρας μου. Όταν θα τον νιώθω σαν απώλεια, θα με πονάει»

Άρης Σοϊλέδης: «Την ημέρα που έβαλα το πρώτο μου γκολ, έφυγε ο πατέρας μου. Όταν θα τον νιώθω σαν απώλεια, θα με πονάει»

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε καλεσμένος στο After Dark και μίλησε με τον Θέμη Γεωργαντά για την απώλεια του πατέρα του και του αδερφού του και για την μελλοντική σύζυγό του, Μαρία Αντωνά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μιλά για τις δύσκολες απώλειες που έζησε μέσα στην οικογένειά του και τον πονούν μέχρι σήμερα.

«Με όλα μου τα αδέρφια ήμουν κοντά αλλά λίγο πιο κοντά είμαι με τον μεγάλο μου αδερφό τον Αλέκο, που έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Τον έκανε 16 χρονών. Η μητέρα μου έχει περάσει δύσκολα, έχει περάσει πολλά.

Τώρα που έχω χάσει τον μπαμπά, τον αδερφό μου τον νιώθω πιο κοντά. Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου, δεν ξέρω εάν το έχω ξεπεράσει ακριβώς. Είχα χάσει και τον αδερφό μου έξι πριν. Την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου έφυγε ο αδερφός μου και την ημέρα που έβαλα το πρώτο γκολ, ο πατέρας μου έφυγε.

Ο πατέρας μου είχε όγκο στο κεφάλι και από την στεναχώρια και όλα αυτά με τον αδερφό, δεν σήκωνε δεύτερο χειρουργείο. Εγώ ήμουν στην Ρουμανία γιατί έπρεπε να είμαι εκεί στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Είχα πάρει άδεια βέβαια τις τελευταίες ήμερες και προσπαθούσα να είμαι κοντά.

Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο μου, που δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί. Και επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά που θα τον νιώθω σαν απώλεια θα με πονάει. Όσον αφορά τον αδερφό μου, ήταν επιλογή δική του το να είναι σε αυτή τη φάση με τα ναρκωτικά πολλά χρόνια. Κάναμε προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Όσον αφορά τη γνωριμία του με τη Μαρία Αντωνά εξομολογήθηκε: «Η αρχική κουβέντα με τη Μαρία έγινε στο Instagram. Της είχα στείλει μήνυμα το 2014 αλλά δεν απάντησε ποτέ. Την είχα δει σε ένα μαγαζί που είχε παίξει τότε και ως γύπας της έστειλα “Γεια σου, τι κάνεις; Έπαιζες στο τάδε μαγαζί;”. Βρισκόταν σε σχέση και δεν μου απάντησε. Μετά μιλήσαμε το 2018, της έστειλα μήνυμα πάλι στο Instagram, είχα απάντηση ξεκινήσαμε να μιλάμε. Είδαμε ότι είχαμε και κοινούς φίλους και βγήκαμε όλοι μαζί. Και από τότε είμαστε συνέχεια μαζί. Δέσαμε σε όλα, ο μπαμπάς και η μαμά την αγάπησαν πολύ. Ειδικά ο μπαμπάς μου είχε τρελό έρωτα μαζί της. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Ζηλεύω αν γίνει κάτι τρανταχτό. Ζήλευα πιο πολύ στην αρχή μέχρι να καταλάβω τι άνθρωπος είναι και πώς φέρεται».

Σχετικά με το μοντάζ του παιχνιδιού και πώς έχουν παρερμηνευτεί τα πράγματα ανέφερε: «Όταν είχα τσακωθεί με τον Τάκη, την επόμενη μέρα που σμίξαμε στον αγώνα και μας δίνει ο Γιώργος τον λόγο και ζητάω συγγνώμη σε όλους, στο μοντάζ παίχτηκε μόνο αυτό που είπα για τον Τάκη».

Για το εάν θα πάει στο All Star Survivor ξεκαθάρισε ότι όλα είναι ακόμα στον αέρα και δεν έχει ειπωθεί κάτι επίσημα. Εφόσον και εάν όλα πληρούν τις προϋποθέσεις του, θα πάει.

Στο παιχνίδι του After Dark «Δάγκωσε τη γλώσσα σου», δεν θέλησε να σχολιάσει τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς του έχει προσάψει πάρα πολλά τα οποία δεν ισχύουν και εκνευρίστηκε στην φωτογραφία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, σε σημείο που είπε στον Θέμη Γεωργαντά να βγάλει την φωτογραφία εάν θέλει να παραμείνει καλεσμένος.