Δάκρυσε η Αναστασία στο After Dark – «Μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό…»
Late night shows

Δάκρυσε η Αναστασία στο After Dark – «Μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό…»

Δάκρυσε η Αναστασία στο After Dark – «Μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό…»

Η αναφορά στο αγαπημένο της πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή τη συγκίνησε

Η Αναστασία βρέθηκε στην παρέα του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για την αναπάντεχη επιτυχία που γνώρισε με αφορμή τα social media, για το πώς επηρέασε την ψυχολογία της η απότομη δημοσιότητα ενώ αναφέρθηκε και στον ντόρο που έγινε πριν από κάποιο διάστημα για την καταγωγή της.

«Στην αρχή με τρόμαξε η δημοσιότητα απίστευτα σε σημείο ότι νόμιζα ότι θα πέσω σε κατάθλιψη» δήλωσε.

Σαν μικρό παιδί μεγάλωσε σε μία οικογένεια με μουσικές βάσεις γεγονός που την έκανε να αγαπήσει τη μουσική από νωρίς.

Σε ό,τι αφορά τον ντόρο που έγινε σχετικά με την καταγωγής της δήλωσε:

«Όλο ξεκίνησε επειδή εγώ η ίδια το είπα. Δεν είπα είμαι τσιγγάνα είπα ότι αν έχω ωραία φωνή ίσως ευθύνεται πως ένας προπάππους μου ήταν τσιγγάνος. Αλλά και να ήμουν εγώ το είπα. Αν έλεγα ένας προπάππους μου είναι από τη Σουηδία, δεν θα με ρώταγαν γι΄αυτό».

Πρόσφατα έχασε τη γιαγιά της, ένα άτομο που είχε και πάντα θα έχει σημαντική θέση στη ζωή της, και μιλώντας για εκείνη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Η γιαγιά μου ήταν εκεί όλες τις στιγμές που τη χρειαζόμουν. Ήμουν μικρή και οι γονείς μου πήγαιναν στη δουλειά και εγώ πάθαινα κρίσεις πανικού και ήταν εκεί. Μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό. Ήμουν παιδί της γιαγιάς. Όταν ήμουν στην κηδεία της, όταν τελείωσε όλο αυτό, περίμενα να πάω σπίτι να της πω τι έγινε στην κηδεία της».

«Ήρθε στον ύπνο μου και μου είπε ότι δεν θέλει να με βλέπει να κλαίω. Μου είπε “δεν σε μεγάλωσα για να κλαις” και από  εκείνη τη μέρα τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα».