Δήμητρα Κολλά: «Απεχθανόμουν τους άντρες σε σημείο που μπήκα τόσο εσωτερικά μέσα μου να με ψάξω ώστε να…»
Late night shows

Δήμητρα Κολλά: «Απεχθανόμουν τους άντρες σε σημείο που μπήκα τόσο εσωτερικά μέσα μου να με ψάξω ώστε να…»

Δήμητρα Κολλά: «Απεχθανόμουν τους άντρες σε σημείο που μπήκα τόσο εσωτερικά μέσα μου να με ψάξω ώστε να…»

Η απουσία από την τηλεόραση και η ερωτική απογοήτευση σε ηλικία 17 ετών

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show, βρέθηκε η Δήμητρα Κολλά και μιλά για την απουσία 15 χρόνων από την τηλεόραση αλλά και την επιστροφή της στη σειρά, Η Μάγισσα.

Η ηθοποιός που υποδύεται την Τσαντούλα μιλά για το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός αλλά και την ερωτική απογοήτευση που την έβαλε σε μια διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης.

«Το τηλέφωνο δεν είχε χτυπήσει αλλά δεν το επιζητούσα κιόλας. Τη λατρεύω την τηλεόραση και την κάμερα. Ήταν επιλογή μου μέχρι να νιώσω έτοιμη εγώ ξανά. Έφυγε ο μπαμπάς μου το 2021 και του το οφείλω. Μου έλεγε “γιατί δεν το παλεύεις ξανά;”. Του το χρωστούσα το να μπω στη διαδικασία ξανά και έτσι μπήκα. Με κάνει υπερήφανη η σειρά, Μάγισσα, και είμαι σίγουρη ότι θα τον έκανε κι αυτόν».

«Έκανα κλασικό μπαλέτο μέχρι τα 17 μου. Έπαθα ατυχήματα μετά, έπεσα σε μια μικρή κατάθλιψη. Ετοιμαζόμουν για τα Βασιλικά Μπαλέτα της Βουδαπέστης. Έπαθα ατυχήματα, μου είπε ο γιατρός ότι δεν θα χορέψω ξανά. Οπότε καταρρέει ο κόσμος μου. Μου συμβαίνει και κάτι προσωπικό που είναι οι πρώτες απογοητεύσεις και δεν είχα από πού να κρατηθώ. Μετά από 2-3 χρόνια που ήμουν εγκλωβισμένη με το μέσα μου, μου έλειπε η σκηνή και η επαφή με τον κόσμο. Στα 20 μου ήταν αν επιλέξω να γίνω τραγουδίστρια ή όχι, είπα θα δοκιμάσω το θέατρο. Ήταν ένα εσωστρεφές και δυσλεκτικό παιδί. Αν μου είχε πει η τότε δασκάλα ότι δεν το χουμε, δεν θα είχα γίνει ποτέ ηθοποιός».

«Δεν συμφωνώ με τις ταμπέλες. Ή είσαι ηθοποιός ή όχι. Καλείσαι να παίξεις κάποια κείμενα όπως τα αντιλαμβάνεσαι και να τα πας κάπου παραπέρα. Η ευτυχία είναι να έρθει ένας σεναριογράφος και να πει ότι “γράφω αυτό πάνω σου”. Τα 16 αυτά χρόνια έκανα μόνο θέατρο στο Vault Theatre Plus. Το καμάρι μου το θεατρικό ήταν το Χορεύοντας στο σκοτάδι. Ήταν ο πιο δύσκολος ρόλος που είχα κάνει και είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό».

«Στη μεταβατική φάση απεχθανόμουν τους άντρες σε σημείο που μπήκα τόσο εσωτερικά μέσα μου να με ψάξω, να δω τι θέλω σαν άνθρωπος να υπάρχει δίπλα μου ώστε όταν έρθει να είμαι έτοιμη για αυτόν. Δεν έχει έρθει ακόμα! Θα ήθελα να είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να θαυμάζω».

Διαβάστε επίσης

Δήμητρα Κολλά: «Η σειρά Λίτσα.com μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Δεν μας πλήρωσαν ποτέ και…»