Δημήτρης Γιώτης: «Είχα 99% κλειστή τη δεξιά καρωτίδα και η καρδιά δούλευε 30%»
Late night shows

Δημήτρης Γιώτης: «Είχα 99% κλειστή τη δεξιά καρωτίδα και η καρδιά δούλευε 30%»

Δημήτρης Γιώτης: «Είχα 99% κλειστή τη δεξιά καρωτίδα και η καρδιά δούλευε 30%»

Όσα είπε για το πρόβλημα υγείας που πέρασε

Καλεσμένος στο The 2Night Show βρέθηκε ο Δημήτρης Γιώτης και μεταξύ άλλων για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. πριν ένα χρόνο, αλλά και για όλα όσα αναθεώρησε στη ζωή του μετά από αυτό.

Ο τραγουδιστής περιέγραψε πώς αντιλήφθηκε πώς κάτι συνέβαινε και πόσο τυχερός ήταν που η μύτη του άνοιξε και δεν έφυγε από τη ζωή.

«Στη νύχτα είμαι 25 χρόνια, από πολύ μικρός. Το πρόβλημα υγείας που είχα είναι ένα γεγονός που δεν αλλάζει. Εγώ ήμουν πολύ τυχερός και δεν “έφυγε” γιατί μου άνοιξε η μύτη. Ανέβασα πίεση 26 μεγάλη και 18 μικρή. Κάνω καλή ζωή και φυσιολογικά δεν θα έπρεπε. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, έπαιζα και ποδόσφαιρο. Και τώρα αθλούμαι! Ελάχιστες καταχρήσεις κάνω.

Μου ανοίγει η μύτη δύο ώρες στα ξαφνικά. Ήμουν με τον Κονταρό στο Ρέθυμνο, γυρίζω Αθήνα και το επόμενο βράδυ μου άνοιξε ασταμάτητα η μύτη.

Μου λέει ο πατέρας μου “δεν βάζεις το πιεσόμετρο;”. Πήγα στο νοσοκομείο και με ρώτησαν οι γιατροί “δεν πονάς;”. Μάλλον είχα καιρό την πίεση και δεν το γνώριζα και αυτή δούλευε μέσα.

Τελικά 99% κλειστή η καρωτίδα η δεξιά και η καρδιά δούλευε για 30%. Έκανα πρώτα αγωγή, μετά την καρωτίδα και μετά την καρδιά. Πίνω τα φάρμακά μου ακόμα! Είχα και τρομερές άπνοιες τη νύχτα. Διορθώνεται αυτό με μηχάνημα! Έκανα 40 άπνοιες την ώρα και τώρα δύο τη νύχτα. Έβαλε σε μια ροή το θέμα».