Δημήτρης Μάλλιος: «Δεν είχαμε χρήματα, έπρεπε να δουλέψω. Και πού δεν πήγα! Υδραυλικός, πλακάς…»
Late night shows

Δημήτρης Μάλλιος: «Δεν είχαμε χρήματα, έπρεπε να δουλέψω. Και πού δεν πήγα! Υδραυλικός, πλακάς…»

Δημήτρης Μάλλιος: «Δεν είχαμε χρήματα, έπρεπε να δουλέψω. Και πού δεν πήγα! Υδραυλικός, πλακάς…»

Πώς από DJ κατέληξε στη Wall Street;

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Δημήτρης Μάλλιος, η φετινή άφιξη στην παρέα των επενδυτών του Dragons’ Den.

O άνθρωπος που κατέκτησε τη Wall Street και που πιστεύει ακράδαντα πως η Ελλάδα είναι η επόμενη Silicon Valley μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική και περιέγραψε πώς κατάφερε από DJ κατάφερε να γίνει ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας.

«Ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν είχαμε χρήματα, έπρεπε να φύγω να πάω να δουλέψω να βοηθήσω τους γονείς μου. Και πού δεν πήγα για δουλειά. Κάθε χρόνιο δούλευα για κάποιον άλλο. Υδραυλικός, πλακάς, πισίνες».

«Ήμουν ο νεαρότερος πωλητής αυτοκινήτων BMW στο New Jersey παράλληλα δούλευα ως σερβιτόρος . Φτιάξαμε με έναν φίλο μια εταιρεία DJ για να παίζουμε σε evernts είχα με φτάσει να έχουμε 400-500 εκδηλώσεις τον χρόνο».

«Όταν ήμουν DJ στα night clubs ο θείος του δούλευε στα Lehman Brothers. Μου είπε μια μέρα εσύ δεν είσαι για DJ “είσαι για τη Wal Street”. Πήγα και μου άρεσε και έτσι έκατσε πάνω μου».

«Μετά από 4-5 χρόνια είμαι σε έναν γάμο και μου είπε ένας “εσύ πρέπει να είσαι broker στη Wall Street, έλα μαζί μου”. Πήγα μαζί του, έφυγα από το DJ και έκατσα εκεί».

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν να επικοινωνώ με Έλληνες εκατομμυριούχους για κάθε συμφωνία που έκλεινα έπαιρνα 50 δολάρια».

Για την απόφαση να μετακομίσει στην Ελλάδα είπε:

«Είναι ακόμα δύσκολο να κάνεις μερικά πράγματα εδώ στην Ελλάδα. Δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που αξίζει. Είμαι τυχερός γιατί έστησα την εταιρεία μου έτσι ώστε να μπορώ να δουλέψω σε όποιο μέρος του κόσμου βρίσκομαι».

«Για να καταφέρει οικονομικά πρέπει να έχεις πειθαρχία και να μην είσαι δεμένος συναισθηματικά με την επένδυσή σου».

«Από τη Wall Street έμαθα ότι αν θες να πας για το καλό θα το βρεις. Αν πας για το κακό θα το βρεις. Είμαι junkie της πληροφορίας, θέλω να ενημερώνομαι καθημερινά. Στη Wall Street παίρνεις πληροφορίες για όλα, όχι μόνο για το χρήμα».

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Αντωνά «δίνει ρέστα» με ένα επικό «Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ»