Δημήτρης Σκουλός: «Τον συνάντησα στον Ρέμο και τον ρώτησα “γιατί με χτυπούσατε;”. Και έβαλε τα κλάματα»
Late night shows

Δημήτρης Σκουλός: «Τον συνάντησα στον Ρέμο και τον ρώτησα “γιατί με χτυπούσατε;”. Και έβαλε τα κλάματα»

Δημήτρης Σκουλός: «Τον συνάντησα στον Ρέμο και τον ρώτησα “γιατί με χτυπούσατε;”. Και έβαλε τα κλάματα»

Όσα είπε ο γνωστός φωτογράφος στο After Dark

Τον Δημήτρη Σκουλό υποδέχτηκε ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark.

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε στην πορεία του, στo bullying που δέχτηκε στο σχολείο, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο επάγγελμά του.

«Στο σχολείο ήμουν ήρεμος, άχρωμος, άοσμος, δεν με θυμόταν κανείς. Ήμουν κοντός. Πήρα ύψος απότομα ένα καλοκαίρι. Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός. Δεν είναι βάψιμο ούτε σολάριουμ, έτσι γεννήθηκα. Δεν ήταν εύκολο. Μου άφησε ένα κατάλοιπο, άρχισα να κάνω μπάνιο και δύο και τρεις φορές την ημέρα. Μου λένε ό,τι μου λένε, τουλάχιστον να μη μυρίζω κιόλας».

«Δεν πειράζει όλα καλά. Ήμουν μικρούλης, κοντούλης, με πλακώνανε και στο ξύλο. Είχα πάει τελευταία φορά που βγήκα με τη σύζυγό μου στον Ρέμο και στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα παλικάρι που με κυνηγούσε και με χτυπούσε στο δημοτικό. Σηκώθηκα και τον ρώτησα γιατί το κάνατε αυτό και έβαλε τα κλάματα. Μου ζήτησε συγγνώμη» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Είχα πάει με τη σύζυγό μου στον Αντώνη Ρέμο και δίπλα μας καθόταν ένα παλικάρι που ήταν από τα παιδιά που με κυνηγούσαν στο δημοτικό και με χτυπούσαν. Σηκώθηκε και τον ρώτησα του λέω “γιατί το κάνατε αυτό;”. Έβαλε τα κλάματα και μου είπε “χίλια συγγνώμη”».

Ο φωτογράφος περιέγραψε πως μία κάμερα που έφερε στο σπίτι του ο πατέρας του του έδωσε το έναυσμα να ασχοληθεί με τη φωτογραφία αλλά και για την πρώτη του δουλειά με τον Βαλάντη.

Χαρακτήρισε τον χώρο του ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ενώ εξομολογήθηκε πως έχει δει γνωστά ονόματα να φέρονται άσχημα σε φωτογράφιση και μάλιστα επενέβη.

Φυσικά μίλησε και για τη συμμετοχή του στο GNTM και την απουσία του από τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι.

Η δημοσιότητα που του έφερε τηλεόραση παραδέχτηκε πως του έκανε καλό ωστόσο τη φοβήθηκε αρχικά.

«Με άγχωσε ότι η δημοσιότητα ότι μπορεί να μου κάνει πολύ κακό. Όταν δουλεύεις στη μόδα, ο άλλος δεν θέλει να σε βλέπει στην τηλεόραση, γιατί από δημοσιογράφος μπορεί να χαρακτηριστείς περσόνα ή celebrity. Φρόντισα να κρατήσω τις ισορροπίες. Μου έκανε καλό εμένα που αυξήθηκαν οι followers μου στο Instagram».

«Μας πήραν και μας είπαν ότι δεν θα είμαστε όλα καλά. Ούτε κρατάω πικρία ούτε είμαι ο απατημένος σύζυγος που βγαίνει και λέει. Μου δώσανε τέσσερα χρόνια κάποια πράγματα που είναι ανεκτίμητα».

Αναφορικά με τον χώρο της τηλεόρασης ο Δημήτρης Σκουλός είπε πως «πολλοί άνθρωποι έχουν έπαρση ενώ θα έπρεπε να είναι low profile».

Με ένα πελώριο χαμόγελο αφηγήθηκε αμέσως μετά τη γνωριμία του με την αγαπημένη του σύζυγο, Τζέλα.

Στο τέλος ο Θέμης Γεωργαντάς τον οδήγησε στην καρέκλα του Εξομολογητηρίου για τις πιο hot αποκαλύψεις.

Αν οι κόρες του έρχονταν κάποια στιγμή και του έλεγαν ότι θα λάβουν μέρος στο GNTM εκείνος θα αντιδρούσε θετικά.

Παραδέχτηκε ότι υπήρξαν celebrities που του ζήτησαν «εξωφρενικό photoshop» σε φωτογραφίες και μάλιστα «μέχρι και στα νύχια των ποδιών τους».

Κινητό τηλέφωνο σε σχέση του δεν έχει ψάξει ποτέ γιατί δεν είναι ζηλιάρης.

«Όταν με χαιρετούν στον δρόμο εγώ ντρέπομαι πιο πολύ» είπε στην ερώτηση αν καβάλησε ποτέ το καλάμι λόγω δημοσιότητας.

Θετικά απάντησε στην ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ σχέση με μοντέλο.

«Η χειρότερη στιγμή που έχω ζήσει είναι ο θάνατος του μπαμπά μου» εξομολογήθηκε ακόμη.