Ειρήνη Μιχαήλ: «Στο J2US πέρασα εξαιρετικά, πληγώθηκα όταν φύγαμε»
Late night shows

Ειρήνη Μιχαήλ: «Στο J2US πέρασα εξαιρετικά, πληγώθηκα όταν φύγαμε»

Ειρήνη Μιχαήλ: «Στο J2US πέρασα εξαιρετικά, πληγώθηκα όταν φύγαμε»

Το Taekwondo και η απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show ήταν η Ειρήνη Μιχαήλ, η οποία μίλησε για τη σχέση της με το Taekwondo αλλά και το πώς μπήκε το τραγούδι στη ζωή της.

Την τραγουδίστρια την απολαύσαμε και μέσα από το J2US όπου εμφανιζόταν μαζί με την Μαρία Αντωνά, αλλά η παραμονή τους δεν ήταν μεγάλη.

«Σπούδασα αλλά δεν τελείωσα στο ΤΕΦΑΑ. Χρωστάω ακόμη 5 μαθήματα οπότε μάλλον είμαι ακόμα φοιτήτρια. Δεν τελείωσα γιατί πήραν τα μυαλά μου αέρα και ήθελα να έρθω Αθήνα. Το έχω σκεφτεί να πάρω το πτυχίο γιατί σε αυτή τη δουλειά αμφιταλαντεύομαι.

Κάνω Taekwondo από τριών ετών, είχα Ακαδημία που δίδασκα και έχω πάρει πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Εθνική Ελλάδος. Ο αθλητισμός απαιτεί οικονομική άνεση, είναι δύσκολο ένας αθλητής να κάνει έξι ώρες προπόνηση την ημέρα και να δουλεύει και κάπου αλλού.

Το τραγούδι μπήκε καταλάθος στη ζωή μου, δεν το είχα σκοπό. Στο σχολείο οι καθηγητές μου έλεγαν ότι έχω καλή φωνή, οριακά νόμιζα ότι ήμουν αγόρι. Δούλεψα τυχαία, δεν ήξερα καν αν μου αρέσει».

«Φτάνω στα άκρα και σαν χαρακτήρας. Ξυπνάω ένα πρωί και λέω “τι ωραία που τα έχεις καταφέρει” και μετά έχω κάποια υπαρξιακά και λέω ότι θα σταματήσω».

«Το “Αντέχω” είναι αυτοβιογραφικό. Αν ήταν να περιγράψω ακριβώς τι έγινε στη ζωή μου, δεν θα μπορούσε να ταυτιστεί ο κόσμος. Έδωσα την ιδέα στον στιχουργό μου και το απέδωσε καλύτερα για να ταυτιστεί ο κόσμος.

Σε όλη μου τη ζωή, και λόγω πρωταθλητισμού, αντέχω, δεν τα παρατάω ακόμα και αν φτάνω στο όριο. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα. Έχω φτάσει σε ένα καλό επίπεδο αυτογνωσίας και πώς να διαχειριστώ πολλές καταστάσεις».

«Στο J2US πέρασα εξαιρετικά, πληγώθηκα όταν φύγαμε. Η Μαρία Αντωνά είναι καλή και πίστευα ότι θα τραβήξει παραπάνω. Ήταν όλοι εξαιρετικοί!

Ήταν τρία ποπ κομμάτια που ο κόσμος τα θεωρεί εύκολα, ήταν δύσκολα. Κάποιες μπαλάντες μπορεί να σε βοηθήσουν πιο πολύ για να είσαι σταθερός. Το πρώτο και το τρίτο τραγούδι ήταν το πιο δύσκολο. Το “Εγώ” της Ζόζεφιν, το “Μπικίνι” της Τζόυς Ευείδη και το “Τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου” της Δέσποινας Βανδή.

Ταιριάξαμε με όλα τα παιδιά και στεναχωρήθηκα που φύγαμε, που έχασα όλη αυτή την πλάκα που κάναμε στα παρασκήνια. Στο πλαίσιο του αστείου είχαμε πει με κάποιους να κάνουμε ένα μίνι σχήμα».