Έλενα Χριστοπούλου: «Λόγω της αγάπης δεν έκανα παιδιά. Αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό από εκεί που πρέπει, ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω»
Late night shows

Έλενα Χριστοπούλου: «Λόγω της αγάπης δεν έκανα παιδιά. Αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό από εκεί που πρέπει, ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω»

Έλενα Χριστοπούλου: «Λόγω της αγάπης δεν έκανα παιδιά. Αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό από εκεί που πρέπει, ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω»

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης υποδέχτηκαν στο «Έλεος» την Έλενα Χριστοπούλου η οποία άνοιξε τα χαρτιά της με εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της.

«Κάθε μέρα καταλαβαίνω ότι έχω πολλές πληγές που δεν έχω γυρίσει να τις κοιτάξω. Πληγώθηκα πολύ από έρωτες, συμπεριφορές, από πράγματα που δεν περίμενα».

«Ζηλεύω τους ανθρώπους που χώρισαν ωραία και τους λείπει η αγάπη. Δεν μου έχει μείνει κάτι να θαυμάζω. Όταν αφιερώνεις ζωή, χρόνια σε έναν άνθρωπο κοιτάς πίσω και λες αλήθεια τοι έκανα εγώ αυτό;» απάντησε στην ερώτηση της Αννίτας Πάνια για το ποια είναι η πληγή της.

«Εκεί κάνω καταγγελία στον εαυτό μου. Αν υπήρχε αγάπη και θαυμασμός θα το έβλεπα και θα έλεγα “το έκανες σωστά”. Καθόμουν γιατί ήμουν βλαμμένη. Αλλά λες “να έχεις περάσει τόσα και να τρως και τόσο κυνήγι μετά;”. Άφησε φυσίγγια στην ψυχή».

Αναφέρθηκε ακόμη στην ένοπλη επίθεση που δέχτηκε μαζί με τον πρώην σύζυγό της πριν από χρόνια.

«Γυρνούσαμε από την κοινή μας εργασία με τον πρώην σύζυγό μου μας την είχαν στημένη με κουκούλες και όπλα».

Μπορεί στη δουλειά της να είναι σκληρή αλλά στην προσωπική της ζωή θέλει την ασφάλεια που της προσφέρει ο σύντροφός της.

«Δεν σημαίνει ότι είμαι σκληρή και ένα σοβαρό μαλάκιο σε οτιδήποτε άλλο. Μ΄αρεσει να έχω έναν άνδρα που τον θαυμάζω και με φροντίζει».

«Αν εγώ είμαι πολύ, εσύ που είσαι λίγος, δεν σημαίνει ότι μου κάνεις πια. Έχω κάνει πολλά χρόνια back up στο λίγο».

«Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά όταν έπρεπε. Αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανένας. Είμαι με έναν ανθρωπο που τον γουστάρω, ο σύντροφός μου είναι φούρναρης».

Ποιες είναι οι εντυπώσεις της από την πρωινή εκπομπή στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και τι είπε για τα χρόνια της στο GNTM;

Την απόφαση να μην κάνει παιδιά την έχει μετανιώσει και είναι συχνά επικριτική με τον εαυτό της για λάθος κινήσεις που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

«Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω ένα παιδί, όταν μπορούσα, αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανείς. Το να μην σέβεσαι τη γυναίκα που δεν κάνει παιδί γιατί σέβεται όλο αυτό που συμβαίνει ή δεν μπορεί να συμβεί. Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της αγάπης όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα και αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό και να εκτιμηθεί ως φυλαχτό από εκεί που πρέπει και ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω. Έκανα πέρα κάτι που θα με ολοκλήρωνε.

«Έκανα πράγματα που τα έχω μετανιώσει. Δεν μπορώ να το παίζω κυριλέ. Μου έφερε η ζωή και ο Θεός όμορφα πράγματα αλλά όμως κοιτάω και λέω “γιατί ρε τι έκανες αυτό τότε;”».