Ελεονώρα Μελέτη: «Πήγα με οπτικοακουστικό υλικό για το bullying που δεχόμουν από παρουσιαστές εν ενεργεία» – «Άκουγα μηνύσιμα πράγματα»
Late night shows

Ελεονώρα Μελέτη: «Πήγα με οπτικοακουστικό υλικό για το bullying που δεχόμουν από παρουσιαστές εν ενεργεία» – «Άκουγα μηνύσιμα πράγματα»

Ελεονώρα Μελέτη: «Πήγα με οπτικοακουστικό υλικό για το bullying που δεχόμουν από παρουσιαστές εν ενεργεία» – «Άκουγα μηνύσιμα πράγματα»

Οι κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο και τα όρια που έμαθε να θέτει

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης υποδέχτηκαν στο «Έλεος» την Ελεονώρα Μελέτη σε μία απολαυστική συνέντευξη με άφθονο γέλιο και αποκαλύψεις.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Mega Καλημέρα» άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή αλλά και την προσωπική της ζωή.

Εξομολογήθηκε ότι αυτή η περίοδος της βρίσκει στα καλύτερά της και ότι σε αυτό ευθύνεται τόσο ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, όσο και η κόρη της.

«Είμαι σε καλή φάση, παλιά ήμουν miserable. Είναι ο άντρας μου πολύ αισιόδοξος, δεν είναι μίζερος. Το παιδί σου δίνει χαρά, δεν έχω λόγους να μην είμαι καλά».

Τηλεοπτικά δεν μπορεί να ξεχωρίσει την πιο αγαπημένη της δουλειά αλλά σίγουρα ξέρει ποια είναι η χειρότερη.

«Σίγουρα υπάρχει κάτι το χειρότερο που έχω να κάνει, έχει να κάνει με συνεργασία».

«Είχα πάει οργανωμένη σε μία ομιλία με δημοσιεύματα και αποσπάσματα εκπομπών, με οπτικοακουστικό υλικό – επειδή κρατούσα ηλεκτρονική αποδελτίωση – για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που είχα δεχτεί γιατί μου αρέσει να αποδεικνύω αυτά που λέω και θα στήριζα τα λεγόμενά μου απλά τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην το κάνω γιατί παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εμπλεκόντουσαν σε αυτό είναι εν ενεργεία. Είχα δώσει μία συνέντευξη στο Nitro και είχα μιλήσει για την ψυχανάλυση και μετά η συνέντευξη έγινε θέμα και ο τίτλος ήταν “Φέρτε τον ζουρλομανδύα”. Δεν έπαιξα το απόσπασμα γιατί θα άνοιγα κεφάλαια με συναδέλφους που δεν θα ήθελα. Λίγα χρόνια μετά οι ίδιοι οι παρουσιαστές είναι από αυτούς που υποστηρίζουν ανοιχτά την ψυχοθεραπεία. Εκείνες τις εποχές έπεφταν κορμιά, ήταν μηνύσιμα όσα ακούγονταν. Δεν έκανα καταγγελία γιατί υπήρχε το “δεν χτυπάς το σινάφι”».

«Όταν μου πρότεινε ο Σταμάτης Μαλέλης την “Πρωινή Μελέτη” κάποιοι θεώρησαν ότι θα πάρω το αίμα μου πίσω. Δεν το έκανα ποτέ όσες φορές έπεσα πάνω σε άνθρωπο που είχα ράμματα για τη γούνα του».

Η οικογένειά της είναι για εκείνη η απόλυτη προτεραιότητα. Η καθημερινότητα με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα το μεγαλύτερό της επίτευγμα και πηγή ευτυχίας για εκείνη.

Μιλώντας για την κόρη της ανέφερε πόσο καλό παιδί είναι ενώ αποκάλυψε και το πώς έπεισε τον σύζυγό της να της βγάλουν ως δεύτερο όνομα το «Ωκεανίς».

Με τον Θοδωρή Μαροσούλη είναι φουλ ερωτευμένη αφού όπως δήλωσε η ίδια είναι «ερωτεύσιμος ο μπαγάσας».

Όλα αυτά τα χρόνια πολλά είναι τα πικρόχολα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους τα οποία όμως την αγγίζουν αντιθέτως τα αντιμετωπίζει με μία πιο «κοινωνιολογική» προσέγγισε, όπως ανέφερε.

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στον χώρο της showbiz επανήλθε λέγοντας:

«Δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον χώρο και να μην έχει περάσει αυτό το πράγμα. Έμαθα μετά την ψυχανάλυση “τα όρια”. Το να ακούς μηνύσιμα πράγματα δημόσια από ανθρώπους που δεν σε ξέρουν που δεν μπορείς να μιλήσεις κατ΄εξακολούθηση με πολύ βαριές κουβέντες δεν ξέρω πώς ονομάζεται. Αν γινόταν σήμερα θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου με κάθε μέσο. Ήμουν χάλια τότε, δεν έβγαινα από το σπίτι μου. Γινόταν καθημερινά επί τρία χρόνια, επειδή πήρα τον “Πρωινό Καφέ” που τον είχε η “βασίλισσα” Ελένη Μενεγάκη και αυτό ενοχλούσε το κόνσεπτ».