Έλλη Κοκκίνου: «Είχα πάρει κιλά και δεν έβρισκα δουλειά. Ήμουν δακτυλοδεικτούμενη ότι “πώς έχει γίνει”. Δεν θέλω να με ξαναδώ έτσι»
Late night shows

Έλλη Κοκκίνου: «Είχα πάρει κιλά και δεν έβρισκα δουλειά. Ήμουν δακτυλοδεικτούμενη ότι “πώς έχει γίνει”. Δεν θέλω να με ξαναδώ έτσι»

Έλλη Κοκκίνου: «Είχα πάρει κιλά και δεν έβρισκα δουλειά. Ήμουν δακτυλοδεικτούμενη ότι “πώς έχει γίνει”. Δεν θέλω να με ξαναδώ έτσι»

Τι απαντά σε όσους τη ρωτάνε μέχρι σήμερα για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά;

Την Έλλη Κοκκίνου υποδέχτηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην ταράτσα του «Night Out» με την αγαπημένη τραγουδίστρια να μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό τις δύσκολες επαγγελματικές στιγμές και τα λάθη που έχει κάνει στα 30 χρόνια πορείας της στο τραγούδι.

«Πάντα ήμουν επιλεκτική αλλά παλιά έκανα υποχωρήσεις. Έχω πει όχι σε κάποιες συνεργασίες, έχω πει ναι σε άλλες,άφησα να με επηρεάσουν άτομα που δεν έπρεπε σε αποφάσεις. Μου έχουν στοιχίσει όλα αυτά».

«Υπήρξε μία δυσάρεστη συνεργασία που με έκανα να απέχω από τα μαγαζιά της Αθήνας, ήθελα αποτοξίνωση. Ενημερώθηκα ότι ανοίξαμε ένα διήμερο. Είχα κάνε έξοδα, είχα πληρώσει ρούχα, styling και έμεινα χωρίς δουλειά και επειδή ήταν βίαιο όλο αυτό εκεί φρίκαρα».

Ακομπλεξάριστη μίλησε για την περίοδο του χωρισμού της αλλά και τη σχέση που έχει πια με τον έφηβο γιος της.

«Ο Αλέξανδρος δεν είχε κλείσει καν τα 2, του ήταν πολύ πιο εύκολο. Πήγα σε παιδοψυχολόγο να προλάβω να δώσω τις σωστές απαντήσεις. Οι ερωτήσεις ήταν μεγαλώνοντας ότι “θα ήθελα να με ρωτήσετε πριν χωρίσετε με τον μπαμπά».

«Ήταν άγαρμπο το ότι το διαζύγιό μου βγήκε στη δημοσιότητα. Οφείλω να ομολογήσω ότι ο Τύπος μου φέρθηκε καλά. Είναι δύσκολο να μετακομίζεις και να ε΄ναι η μεταφορική από κάτω και να είναι δίπλα σε σειρά τα κανάλια».

«Είναι κουλ τυπάκος, δεν με ζορίζει καθόλου κι αν πάει να κάνει μία φυσιολογική αντίδραση εγώ κάνω πίσω και του δίνω τον χώρο του και επανέρχεται μετά από λίγο. Έρχεται να με βλέπει στα μαγαζιά. Δεν τον απασχολεί, έρχεται λίγο με βλέπει και μετά πηγαίνει στο καμαρίνι».

Οι σχέσεις της με νεαρότερους άνδρες έχουν σχολιαστεί πικρόχολα από μερίδα του κόσμου. Τι απαντά η ίδια σε όσους την έκριναν;

«Τι αφορά τον άλλον τι κάνω στη ζωή μου αν δεν ενοχλώ κανένα. Δεν θα βάλω τροχονόμο στην προσωπική μου ζωή κανέναν».

Στο παρελθόν πέρασε από το μυαλό της να παρατήσει το τραγούδι όταν λόγω θυρεοειδή πήρε πολλά κιλά και έφτασαν στα αυτιά της πολύ άσχημα λόγια για την εμφάνισή της.

«Σκέφτηκα να τα παρατήσω, ήταν η περίοδος που απέκτησα υποθυρεοειδισμό και πήρα 22 κιλά και δεν έβρισκα δουλειά. Ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη ότι “πω πω κοίτα πώς έχει γίνει, τρώει”. Και εγώ είχα πάθει αναιμία από την αφαγία αλλά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας».

«Δεν θέλω να με ξαναδώ έτσι, είναι το άγχος μου, μην παχύνω, μην πρηστώ».

30 χρόνια μετά τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά υπάρχουν δημοσιογράφοι που ακόμα τη ρωτάνε για αυτό το κεφάλαιο της ζωής της και όπως εξομολογήθηκε είναι κουραστικό για εκείνη.

«Έχουμε κάνει οικογένειες από τότε. Ποιον αφορά; Κανέναν από τους τρεις μας δεν αφορά πια αυτή η ερώτηση. Ποιος νοιάζεται;».