«Έσπασε» η Μαρία Διακοπαναγιώτου μιλώντας για τη μητέρα της: «Ρε μ@λ#κ@, με κάνεις και κλαίω»
Late night shows

«Έσπασε» η Μαρία Διακοπαναγιώτου μιλώντας για τη μητέρα της: «Ρε μ@λ#κ@, με κάνεις και κλαίω»

«Έσπασε» η Μαρία Διακοπαναγιώτου μιλώντας για τη μητέρα της: «Ρε μ@λ#κ@, με κάνεις και κλαίω»

Παράλληλα εξήγησε γιατί προτιμά περισσότερο τον κινηματογράφο και το θέατρο από την τηλεόραση

Τη Μαρία Διακοπαναγιώτου υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show με την ταλαντούχα ηθοποιό να μιλά για άγνωστες πλευρές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής.

Η ηθοποιός μίλησε για το φειδωλό φλερτ που δέχεται από τους άνδρες καθώς όπως είπε συνήθως τη φοβούνται και δεν την προσεγγίζουν.

«Αυτοί που δεν φοβούνται με φλερτάρουν αλλά γενικά με φοβούνται. Το έχω ακούσει πάρα πολύ και δεν το καταλαβαίνω, βαριέμαι».

Αναφέρθηκε ακόμη στη φοβία που έχει για τον θάνατο αλλά και την αγχώδη διαταραχή που προσπαθεί να ξεπεράσει.

«Στη δεύτερη καραντίνα δεν μπορούσα να κοιμηθώ ξυπνούσα και νόμιζα πως θα πεθάνει η μαμά μου και το σκυλί μου».

«Ο μόνος τρόπος να φύγεις από τη φοβία του θανάτου είναι να νιώσεις χορτασμένος, να νιώσεις πληρότητα. Αυτή η σκέψη μειώνει τη θλίψη».

Ανάμεσα στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο προτιμά τα δύο τελευταία. «Η τηλεόραση δουλεύει με συγκεκριμένα μοτίβα. Αν έκανες έναν ρόλο το 2000, θα σε παίρνουν ως το 2020 να κάνεις το ίδιο πράγμα» σημείωσε.

«Δεν έχω καμιά σκορδοκαΐλα να παίξω στην τηλεόραση. Είμαι πιο πολύ του κινηματογράφου και του θεάτρου. Ο κινηματογράφος είναι μυσταγωγία » πρόσθεσε.

Θα ήθελε πολύ να παίξει σε ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ και μάλιστα κάποια στιγμή της πέρασε από το μυαλό να του στείλει e-mail το βιογραφικό της.

Σε άλλο σημείο είδαμε ιδιαίτερα συγκινημένη την ηθοποιό να μιλά για την αγάπη που έλαβε από τη μητέρα της.

«Από τη μαμά μου έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη. Σίγουρα…» είπε και έσπασε η φωνή της με τον οικοδεσπότη να αλλάζει απευθείας συζήτηση και να της δίνει για δώρο κάτι κουμπαράδες καθώς είναι γνωστή για το πόσο πνεύμα οικονομίας είναι.

«Ε φέρε ρε μ@λ#κ@, με κάνεις και κλαίω» είπε με χιούμορ εκείνη.