Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο πρώην μου δεν με άφηνε να δουλεύω. Ήθελε να μου τα προσφέρει όλα»
Late night shows

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο πρώην μου δεν με άφηνε να δουλεύω. Ήθελε να μου τα προσφέρει όλα»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο πρώην μου δεν με άφηνε να δουλεύω. Ήθελε να μου τα προσφέρει όλα»

Ο χωρισμός, το Survivor All Star και ο τσακωμός με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor All Star αλλά και τον χωρισμό της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε πώς πλέον με τον πρώην της διατηρεί άψογες σχέσεις, ωστόσο, επιθυμεί να είναι μόνη της για να βρει τον εαυτό της.

«Με πείραξε που χώρισα. Δεν ξεχνιούνται όλες οι όμορφες στιγμές. Εγώ κρατώ μόνο τα καλά. Δεν θα πω ότι δεν έκλαψα, δεν πόνεσα, δεν ένιωσα θυμό αλλά πλέον νιώθω μόνο αγάπη. Πλέον μιλάμε κιόλας σε καθημερινή βάση. Έχουμε γίνει Σουηδία. Όλα αλλάζουν και πρέπει να κρατάμε τα θετικά. Πλέον τον συμβουλεύομαι, το ίδιο και εκείνος! Χωρίζεις και πρέπει να γίνεις εχθρός; Δεν συμφωνώ. Θέλω πολύ χρόνο για να μείνω μόνη. Δεν πενθώ, στεναχωρήθηκα αλλά είμαι καλά, αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου. Βλέπω και νέες προτάσεις που έρχονται στη ζωή μου.

Όταν κάτι είναι επιλογή μου, όπως αυτή η σχέση, θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Πλέον είναι ένας επαναπροσδιορισμός του τι αξίζω, τι θα αποφασίσω να είναι δίπλα μου. Πλέον πρέπει να βάλω τα πράγματα σε μια τάξη, να κάνω νέους προγραμματισμούς και θα έρθει η νέα σχέση».

«Από το λίγο που βγήκα είδα ότι υπάρχει φλερτ και είναι ευχάριστο. Οι άντρες διεκδικούν ή θα σου μιλήσουν ή με το βλέμμα τους. Εμένα δεν έρχονται εύκολα να με πλησιάσουν, μένουν στη ματιά και για αυτό δεν έχω κάνει νέα γνωριμία. Υπάρχει στις πιο μεγάλες ηλικίες πιο άμεση επαφή, δεν υπάρχει το κινητό. Νόμιζα ότι όλα ήταν μέσω social media και δεν φλερτάρουν αλλά σε ηλικία άνω των 30 υπάρχει φλερτ. Είναι ωραίο να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας».

«Οι γονείς μου δεν αντιλαμβάνονται την αναγνωρισιμότητά μου, ούτε εγώ την αντιλαμβάνομαι. Όταν μου μιλούσαν ντρεπόμουν και πλέον το έχω συνηθίσει. Δεν έχω αλλάξει τις συνήθειες μου, κυκλοφορώ απλά έξω. Και για τον χωρισμό μου δεν μου είπαν κάτι, ούτε με πιέζουν να κάνω οικογένεια. Αντιλαμβάνονται ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και θέλουν να είμαι καλά και εγώ και η αδελφή μου. Όταν χωρίσαμε στεναχωρήθηκαν γιατί τον αγαπούσαν πολύ αλλά ο μπαμπάς μου μού είπε ότι καλά έκανα και χώρισα. Ότι είμαι πιο χαμογελαστή, πιο χαρούμενη, θα μπορώ να βγω, οι δουλειές έρχονται η μία μετά την άλλη. Δεν με άφηνε να δουλεύω κιόλας ο πρώην μου».

Το Survivor All Star και ο τσακωμός με την Βρισηίδα Ανδριώτου

«Τι το ήθελα και πήγα; Αν δεν ήξερα τις συνθήκες θα ξαναπήγαινα αλλιώς όχι. Το μόνο που έμεινε ίδιο ήταν ο Γιώργος Λιανός. Γινόταν σφαγή για το ποιος θα κάτσει περισσότερο. Συμπεριφορές να αλλάζουν αμέσως, φίλοι να πουλάνε φίλους και άνθρωποι που παίζουν έναν καταπληκτικό ρόλο και πορεύονται ακόμα. Και λες “μπράβο” γιατί για τον σκοπό που καλείσαι τον εξυπηρετείς.

Το άφησα πίσω μου και αυτό. Πήγα 15 μέρες διακοπές, πήρα το μαύρισμά μου και 15.000 ευρώ και όλα μια χαρά.

Με την Βρισηίδα γίναμε φίλες στο περσινό Survivor και έχουμε περάσει καλά και άσχημα μαζί. Αλλά τελικά ο όρος “φιλία” υπήρχε; Όταν δύο άνθρωποι που έρχονται σε μια κατάσταση να διαφωνήσουν δεν πρέπει ο ένας να ακούσει τον άλλον; Και όταν λέω πρέπει εννοώ ότι υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κανόνες.

Δεν τσακώθηκα εγώ με την συγκεκριμένη κυρία απλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος (σσ Μαρτίκας) την αποκάλεσε κλέφτρα και μπροστά στην κάμερα τον είπα αδίστακτο. Βγήκα έξω και η Βρισηίδα δεν μου μιλούσε. Εμένα δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να απολογηθώ οπότε για ποια φιλία μιλάμε; Θέλω να της ευχηθώ τα καλύτερα, να μαθαίνω καλά νέα γιατί περάσαμε ωραίες στιγμές και βάζω τελεία. Έχω βάλει καιρό τελεία».

Η τηλεοπτική πρόταση στην Κύπρο

«Μου έκαναν τηλεοπτική πρόταση από την Κύπρο. Τις επόμενες ημέρες έχουμε το οριστικό ραντεβού που θα διευκρινίσουμε τα οικονομικά μας, τι καλούμαι να κάνω και να αποφασίσουμε να υπογράψουμε. Θα είναι μαγκαζίνο Σαββατοκύριακου. Θα είναι μικρό κανάλι αλλά δεν με νοιάζει. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσω αυτόν τον χώρο και μου αρέσει να μαθαίνω και να ξεκινώ από τα χαμηλά. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι σαν φωτοβολίδα και δεν θέλω να είμαι απλά φωτοβολίδα».