Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θέλω να γίνω μάνα, να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια!» – «Ο έρωτας με έρωτα περνάει»
Late night shows

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θέλω να γίνω μάνα, να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια!» – «Ο έρωτας με έρωτα περνάει»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θέλω να γίνω μάνα, να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια!» – «Ο έρωτας με έρωτα περνάει»

Όσα είπε για την προσωπική της ζωή και τον νέο έρωτα στη ζωή της

Στο παιχνίδι του Night Out, Q&A, συμμετείχε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μεταξύ άλλων απάντησε στις ερωτήσεις που της έθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Η Ευρυδίκη θέλησε να πει και δύο λόγια για τον Ντάνο, με τον οποίο είχαν κόντρα όσο ήταν στο Survivor αλλά που τελικά ήταν το άτομο που την στήριξε περισσότερο.

Τι απαντά για τη νέα της σχέση;

«Καριέρα ή γάμος; Θα βάλω την οικογένεια πρώτα. Νομίζω ότι δεν το έχω κρύψει κιόλας. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια από πολύ μικρή. Από τα 25 μου θέλω να κάνω παιδιά. Θέλω να γίνω μάνα! Θέλω να δημιουργήσω μια οικογένεια όπως μεγάλωσα εγώ. Για μένα δεν είναι ο γάμος σαν μυστήριο, για μένα είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Και μια απλή συμβίωση είναι γάμος. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου!».

«Μου δίνεται η αφορμή να πω δύο λόγια για τον Ντάνο. Με τον Γιώργο το 2017 η σχέση μας πέρασε από σαράντα κύματα. Όταν έφυγαν οι πιο “κολλητοί” μου και έμεινα με τον Γιώργο για αρκετό διάστημα, ήταν ο άνθρωπος που με στήριξε όσο κανένας άλλος. Το λέω για πρώτη φορά! Με στήριξε πολύ ψυχολογικά. Είμαι πολύ δυναμική, αντέχω αλλά υπήρχαν μέρες και ειδικά μετά από 6 μήνες που ήμασταν εκεί, ο Γιώργος ήταν αυτός που με φρόντιζε, με στήριζε. Είχαμε μια ωραία συμβίωση στο τέλος του παιχνιδιού. Δεν θα σταθώ στις κόντρες. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και θέλω να του ζητήσω ένα δημόσιο ευχαριστώ».

«Ο Κοκκινάκης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για μένα. Ο έρωτας με έρωτα περνάει θα πω εγώ! Δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες, είτε περνάει αρκετός καιρός που θες να βρεις τον εαυτό σου. Θες να βάλεις κάτω και να δεις πού μπορεί να έφταιξες. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική».

Διαβάστε επίσης

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είχα κουραστεί να δίνω λόγο για τα πάντα. Γυρνούσα σπίτι, έκλαιγα, πάθαινα κρίσεις άγχους»