Φαίη Μαυραγάνη: «Δεν συνάντησα ποτέ αυτόν που με ήθελε εκτός ΑΝΤ1»
Late night shows

Φαίη Μαυραγάνη: «Δεν συνάντησα ποτέ αυτόν που με ήθελε εκτός ΑΝΤ1»

Φαίη Μαυραγάνη: «Δεν συνάντησα ποτέ αυτόν που με ήθελε εκτός ΑΝΤ1»

Η επιστροφή στον ΑΝΤ1 και η σχέση με τον Νίκο Μάνεση

Στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη η Φαίη Μαυραγάνη και μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή και τις ανατροπές που αντιμετώπισε στην τηλεοπτική της πορεία.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Στούντιο με Θέα» απάντησε για τη σχέση της με τον Νίκο Μάνεση αλλά και την επιστροφή της στον ΑΝΤ1.

«Δεν δίνω συνεντεύξεις και αν ήταν όλοι σαν και εμένα, δεν θα είχα καλεσμένους στην εκπομπή. Οι δημοσιογράφοι με κυνήγησαν όταν έφυγα από το ΟΡΕΝ για να έρθω στον ΑΝΤ1.

Όταν γίναμε ζευγάρι με τον Νίκο Μάνεση το 2022, δεν το είχε καταλάβει κανείς. Δεν υπήρχαν και social media εκείνη την εποχή. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε την εκπομπή ήμουν έγκυος στη Λυδία και δεν το ήξερε κανείς. Και οι δύο δεν θέλαμε να μαθαίνονται πράγματα για εμάς.

Όταν βρέθηκα έξω από τον ΑΝΤ1 και είχε μια ειρωνεία εκείνη την περίοδο, σκέφτηκα ότι θα κάνω και πολιτικά πάνελ που τα βαριέμαι. Γενικά δεν ξέρεις πώς έρχονται τα πράγματα στη ζωή».

«Σκάβαμε σε πέτρες»

«Έφυγα από τον ΑΝΤ1 τον Δεκέμβριο του 2011, λίγο μετά που γέννησα το δεύτερο παιδί μου, δεν έμαθα ποτέ γιατί έφυγα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Όταν δεν κάνεις σε κάποιον και σε χαιρετάει, ποιο είναι το νόημα να μάθεις; Δεν τον βρήκα, δεν έμαθα, δεν τον συνάντησα ποτέ αυτόν που με ήθελε εκτός ΑΝΤ1 και δεν με ενδιαφέρει. Όταν συμβαίνει αυτό και μένεις στο περιθώριο είναι σοκαριστικό! Άτομα που στην πορεία της επαγγελματικής μου ζωής που με υποβίβαζαν, τα έφερε το πλήρωμα του χρόνου και μου έκαναν πρόταση για άλλο κανάλι.

Όταν κάναμε μια ωραία πορεία στο ΟΡΕΝ, κάποια στιγμή “σκάβαμε σε πέτρες”. Αυτό σιγά σιγά ανέβηκε και ξαφνικά γίναμε ορατοί ενώ ήμασταν αόρατοι.

Όταν ανέβηκαν ξεκίνησαν τα τηλέφωνα. Όταν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι πρέπει να φύγω σκέφτηκα τι με ευχαριστεί και τι όχι, είναι κυρίαρχο για εμένα να νιώθω. Συναντήθηκα με έναν άνθρωπο που δεν είναι πια στον ΑΝΤ1 και μου είπε τι θες; Λέω αυτό που κάνω. Μου είπε πάρτο! Τι άλλο; Λέω θέλω την ομάδα μου, λέει πάρτην!».

«Τον Νίκο τον θεωρώ τον καλύτερο και δεν μου βγαίνει ανταγωνισμός»

«Κάθε εκπομπή είναι ένας αγώνας που συνεχίζεται. Δεν παίρνεις προίκα το κοινό που ήταν στο άλλο κανάλι. Θέλουν όλα χρόνο! Όταν ξεκινήσαμε στο “Ε”, τηλεφωνούσαμε για καλεσμένους και δεν ήξερε κανείς το κανάλι. Από το 2014 που ξεκινήσαμε Σαββατοκύριακο μέχρι το 2016 ήμασταν οι πρώτοι. Αλλά αυτό θέλει δουλειά.

Η σχέση μου με τον Νίκο είναι βασισμένη στο να μην έχουμε Σαββατοκύριακα. Αλλά το καλοκαίρι που είναι ιερό είναι μόνο για εμάς και τα παιδιά μας. Δεν υπάρχουν ούτε κινητά.

Κανένα από τα παιδιά μου δεν θέλει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Όταν ήταν μικρή νόμιζα ότι θα πάει προς τα εκεί αλλά όσο μεγάλωνε έφυγε αυτό.

Με τον Νίκο κλείνουμε 21 χρόνια σχέσης τον Αύγουστο!».

«Μου έχουν κάνει πρόταση από άλλα κανάλια να κάνω εκπομπή απέναντι από τον Νίκο και αρνήθηκα. Δεν το κάνουμε ούτε εγώ, ούτε ο Νίκος. Τον θεωρώ τον καλύτερο που δεν μου βγαίνει ανταγωνισμός. Την περίοδο των μνημονίων, ο Νίκος δεν έπαιρνε ανάσα από τη δουλειά».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα γεγονότα που της έχουν χαραχτεί έντονα στην μνήμη της.

Στην ΕΡΤ το 1994, ήταν η πρώτη της τηλεοπτική μετάδοση και κάλυπτε τον σεισμό στο Αίγιο. Πήγε να βοηθήσει τον δημοσιογράφο, εκείνος την παράτησε και έμεινε μόνη της να καλύπτει όλο το γεγονός.

Το δεύτερο ήταν στο Ωνάσειο για τρεις μήνες όπου νοσηλευόταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. «Μου είχε κάνει εντύπωση ότι ήταν σχεδόν ξεχασμένος», είπε.