Γιώργος Αυτιάς: «Μου λέει “αύριο χειρουργείο”, ήταν καρκίνος του προστάτη. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν…»
Late night shows

Γιώργος Αυτιάς: «Μου λέει “αύριο χειρουργείο”, ήταν καρκίνος του προστάτη. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν…»

Γιώργος Αυτιάς: «Μου λέει “αύριο χειρουργείο”, ήταν καρκίνος του προστάτη. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν…»

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε τις δύο πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή Όσα δε λέμε με την Άννα Δρούζα στο Open.

Μέσα σε όλα ο γνωστός δημοσιογράφος, που κατεβαίνει υποψήφιος με τη ΝΔ στις Ευρωκλογές του Ιουνίου, μίλησε και για πιο προσωπικά του θέματα, αποκαλύπτοντας τις δυο πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του αλλά και ποιος κρατά το «τιμόνι» στο σπίτι του.

«Ήμουν στον Alpha όταν εν ώρα εκπομπής μου είπε ο σκηνοθέτης ότι πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν 8:10. Δέκα δεύτερα σταμάτησαν όλα, είπα πρέπει να σφίξω τα δόντια μου και είπα “πάμε κατευθείαν σε βίντεο”. Είχα πει ό,τι και να συμβεί θέλω να μου το λέτε. Αυτό ήταν το πρώτο πολύ δύσκολο που πέρασα. Το άλλο ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ είχαμε ετοιμάσει τα πάντα για διακοπές. Είχα κάνει μια εξέταση psa, μου τηλεφωνεί ο γιατρός και μου λέει “ξέχνα το”. Μου λέει “αύριο χειρουργείο, το προλάβαμε στο τσακ. κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξέταση. Ήταν καρκίνος του προστάτη. Ήταν ένα δύσκολο χειρουργείο και από εκεί και πέρα δεν λογάριασα τίποτα. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι θα τα καταφέρεις».

Στην οικογένειά του κουμάντο κάνει η σύζυγός του, η οποία έχει σπουδάσει και αυτή Οικονομικά, και μάλιστα έχει αναλάβει όλη τη διαχείριση των χρημάτων στο σπίτι τους.

«Δεν έχω καμία διαχείριση του χρήματος εγώ. Τα πάντα γίνονται από τη γυναίκα μου. Και συμβουλεύω όλους τους άντρες, αν η γυναίκα τους κάνει σωστή διαχείριση, να αναθέσουν τη διαχείριση στις γυναίκες τους».

«Είναι σημαντικό σε ένα νοικοκυριό κάποιος να αναλάβει τα εξωτερικά και ένας τα του οίκου. Υπήρξαν φορές που έφευγα 3 παρά δέκα και έφτανα 11 το βράδυ πίσω. Σε μία οικογένεια πρέπει να μοιράζονται σε ίδιο βαθμό τα του οίκου» τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Αυτιάς: «Δεν είχα άλλη πρόταση από το να ήμουν βοηθός του Γιώργου Παπαδάκη. Γιατί είμαι αχάριστος;»