Γιώργος Μπένος: «Το μοιράστηκα με την μεγάλη μου αδερφή γιατί ντρεπόμουν τους γονείς μου»
Late night shows

Γιώργος Μπένος: «Το μοιράστηκα με την μεγάλη μου αδερφή γιατί ντρεπόμουν τους γονείς μου»

Γιώργος Μπένος: «Το μοιράστηκα με την μεγάλη μου αδερφή γιατί ντρεπόμουν τους γονείς μου»

Το μπούλινγκ στην εφηβεία και τα απειλητικά ραβασάκια από συμμαθητές του

Τον Θεοχάρη Ιωαννίδη συνάντησε ο Γιώργος Μπένος στο Night Out και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, το μπούλινγκ που βίωσε αλλά και την εμπειρία του στο Maestro.

Ο ηθοποιός μεγάλωσε σε επαρχιακή πόλη με τα προσβλητικά σχόλια των κατοίκων να είναι ένα από τα χειρότερα στοιχεία.

«Πολλά κακά και πολλά καλά να μεγαλώνεις στην επαρχία. Τα καλά είναι ότι μεγάλωσα σε μια γειτονιά, έπαιζα με τους φίλους μου έξω, υπήρχαν όλα αυτά τα παιχνίδια του “δρόμου”. Τα αρνητικά είναι ότι μεγαλώνεις σε μια κοινωνία που εύκολα ότι θα πει κάτι ο άλλος για εσένα. Θα σε κρίνει πολύ εύκολα, υπάρχει αυτό το “τι θα πει ο κόσμος”. Με κάνει έξαλλο. Το άκουγα πάντα και διαφωνούσα!

Στο γυμνάσιο επειδή έκανα παρέα με κορίτσια αυτό έγινε ο λόγος να με δείξουν με το δάχτυλο. Γιατί κάνει παρέα με κορίτσια; Μήπως είναι γκέι; Έχουν μάθει ότι για να είσαι ενταγμένος μέσα στην κοινωνία, φαντάζονται ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν παρέα με τα αγόρια, και τα κορίτσια με τα κορίτσια.

Το έφερα βαρέως γιατί έγινε σε ηλικία 14-15 χρονών. Μου δημιούργησε κλείσιμο στον εαυτό μου και δέχτηκα μπούλινγκ. Λάμβανα απειλητικά ραβασάκια στα βιβλία. Πλέον το έχω ξεπεράσει, δεν το έχω ξεχάσει. Τότε το αντιμετώπισα δύσκολα γιατί έκανα λάθος να μην το εκμυστηρευτώ σε κάποιον δικό μου. Ήταν μεγάλο λάθος!

Δεν το είπα στους δικούς μου γιατί μάλλον φοβήθηκα και ντράπηκα. Ο λόγος που το ξεπέρασα είναι ο λόγος που το μοιράστηκα με την μεγάλη μου αδερφή γιατί μου είπε ότι είναι πάντα δίπλα μας».

Όσον αφορά το Maestro, ο ηθοποιός νιώθει πολύ υπερήφανος για αυτή τη συνεργασία αφού μέσα από τον ρόλο του περνάει δυνατά μηνύματα και έχει κάτι να πει.

Μάλιστα, περιγράφοντας την σκληρή σκηνή με την κακοποίηση με την αλυσίδα από τον «Χαράλαμπο» (Γιάννης Τσορτέκης), εξομολογήθηκε πώς ήταν πολύ έντονη και τελείωσε με μια εκκωφαντική σιωπή.