Γιώργος Λέντζας: «Στο World Party ένιωσα μία κολοσσιαία αδικία για credit που αποστερήθηκα»
Late night shows

Γιώργος Λέντζας: «Στο World Party ένιωσα μία κολοσσιαία αδικία για credit που αποστερήθηκα»

Γιώργος Λέντζας: «Στο World Party ένιωσα μία κολοσσιαία αδικία για credit που αποστερήθηκα»

Ήταν απόφαση και των τεσσάρων συντελεστών να τελειώσει η δημοφιλής ταξιδιωτική εκπομπή;

Τον Γιώργο Λέντζα υποδέχτηκε στο Night Out ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μια νοσταλγική αναδρομή στην πρώτη του επαφή με τη μικρή οθόνη, μέσα από το World Party και το Football Stories ενώ επεσήμανε ότι λείπουν φρέσκες ιδέες από την τηλεόραση.

«Είμαι 9 χρόνια στην τηλεόραση. Είναι καλά, δεν έχω παράπονο, είναι τέτοια η ταχύτητα, έχει πολλή πίεση».

«Το πρόβλημα δεν είναι οι ευκαιρίες που δίνονται στα νέα παιδιά αλλά και η υπομονή, Ο όρος ανανέωση δεν μπορεί να είναι ανανέωση μόνο προσώπων αλλά και ιδεών. Όλο αυτό που έγινε με τον Παπακαλιάτη και το Maestro ήταν αφορμή να δούμε μυθοπλασία με όρους εξωτερικού. Αν άλλαζα κάτι στην τηλεόραση, θα ήθελα πιο φρέσκες ιδέες. Αν είναι να εμπιστευτείς έναν νέο άνθρωπο, δεν μπορείς να προσπαθήσεις να τον βάλεις σε ένα παλιό καλούπι ανανεώνοντας απλώς το πρόσωπο».

«Δεν μου ήταν εύκολο αλλά είχα ένα θετικό., δεν ήταν αυτοσκοπός η τηλεόραση».

Στη συνέχεια άνοιξε την καρδιά του για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και το φλερτ με την κατάθλιψη..

«Πέρασα ένα μεγάλο φεγγάρι που προσπαθούσα πώς λειτουργεί η ζωή και είναι μία διαδικασία πολύ δύσκολη και χρονοβόρα. Σου έρχονται ενοχικές καταστάσεις στο κεφάλι, δεν μπορείς να είσαι ποτέ καλά με τους ανθρώπους με τους ανθρώπους γύρω σου μέχρι να καταφέρεις να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τη μοναχικότητα, εγώ ένιωσα ότι έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Πέρασα από κατάθλιψη και βιώνω τα απόνερά της ακόμα ως λειτουργία πάρα πολλές μέρες που δεν βρίσκεις δύναμη να σηκωθείς από το κρεβάτι. Η συνειδητοποίηση και η βοήθεια είναι τα μοναδικά πράματα που λειτούργησαν».

Σε ό,τι αφορά το World Party ανέφερε ότι: «Το World Party έκανε τον κύκλο του, ήταν το κομμάτι των χαρακτήρων του που το έκανε τόσο μεγάλο. Τα δύο πράγματα που ένιωσα ότι πρέπει να απαντήσω στον εαυτό μου για να κλείσω το κεφάλαιο μέσα μου ήταν μία κολοσσιαία αδικία που ένιωσα για πράγματα και για credit που αποστερήθηκα από το τελικό αποτέλεσμα. Και νιώθω ότι το απάντσα στον δεύτερο κύκλο. Είναι εσωτερικό, είναι το κομμάτι της δημιουργίας που μπόρεσα να μου το δώσω με παραγωγές με πρωτότυπο περιεχόμενο. Τα λεφτά είναι κάτι που προσπαθώ να μην δίνω σημασία».

Ήτα απόφαση και των τεσσάρων να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ;

«Είναι αυτό που λέμε με τις σχέσεις ότι μία σχέση διαλύεται όταν έστω ένας από τους δύο σταματά να προσπαθεί» απάντησε.