Γιώργος Τσαλίκης: «Μου λέει “τι ξεφτιλίκι είναι αυτό, τι ήπιες και ξεβρακώθηκες;” Με έβριζε όλη η χώρα…»
Late night shows

Γιώργος Τσαλίκης: «Μου λέει “τι ξεφτιλίκι είναι αυτό, τι ήπιες και ξεβρακώθηκες;” Με έβριζε όλη η χώρα…»

Γιώργος Τσαλίκης: «Μου λέει “τι ξεφτιλίκι είναι αυτό, τι ήπιες και ξεβρακώθηκες;” Με έβριζε όλη η χώρα…»

Πρεμιέρα απόψε για τον Ηλία Ψινάκη με εκλεκτό καλεσμένο

Πρεμιέρα έκανε απόψε το Γηροκομείο στη νέα του τηλεοπτική στέγη, το Open, με τον απρόβλεπτο και χειμαρρώδη Ηλία Ψινάκη να υποδέχεται στο πρώτο επεισόδιο τον Γιώργο Τσαλίκη.

O Ηλίας Ψινάκης μαζί με τον καλό του φίλο και αγαπημένο τραγουδιστή θυμήθηκαν ξεκαρδιστικές στιγμές από το παρελθόν και την εποχή που ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε τα πρώτα του βήματα στο ελληνικό πεντάγραμμο.
Υπό την «σκέπη» του γνωστού μάνατζερ ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν άργησε να γνωρίσει την επιτυχία, πάντα με έξυπνα και προσεγμένα βήματα αλλά και ανατρεπτικές κινήσεις που άφησαν εποχή.
Όπως το προχωρημένο για τα τότε δεδομένα βίντεο κλιπ για το «Τέλειος άνδρας» που όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε τους πάντες να μιλούν για αυτόν… όχι όμως με θετικό πρόσημο.

«Με πήρε η μάνα μου και μου λέει “τι ξεφτιλίκι είναι αυτό, τι ήπιες και ξεβρακώθηκες;”»

«Έχει βρει την ιδέα με μια ηλικιωμένη μπαίνει στο ίντερνετ και ψάχνει ιαματικά λουτρά ενώ μπαίνει σε σάιτ με go go boys. Ένα από αυτά τα go go boys ήμουν εγώ. Το κόνσεπτ ήταν ότι με διαλέγει και έρχεται να με δει στο μαγαζί που κάνω στριπτίζ. Έρχεται ο Ηλίας και μου λέει “τέλειο, στριπτίζ!. Έχω βρει τέλεια ιδέα”».

«Πήγα, έχει ένα μπουκάλι με ρακή και μου λέει “πιες θα χρειαστεί”. Μου είπε θα κάνεις ένα χορευτικό, έφερε ένα στρίπερ και του είπε “δείξε λίγο, δεν ξέρει είναι αθώα”».
«Στα περισσότερα πλάνα έλεγα δεν μπορώ και γέλαγα το είχα δει σαν πλάκα.

Έλα όμως που είχε κάμερα μέσα ενός καναλιού και την επόμενη ημέρα ξυπνάω και βλέπω δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες αναπάντητες…».
«Έπαιζαν όλα τα κανάλια το στριπτίζ του Τσαλίκη ότι και καλά εγώ βγήκα ένα βράδυ να περάσω καλά και ξεβρακώθηκα μπροστά σε μία ηλικιωμένη».
«Είχα από τη μάνα μου 15 αναπάντητες, με πήρε κάποια στιγμή το σήκωσα και μου λέει “τι ξεφτιλίκι ήταν αυτό, τι ήπιες, πού πήγες και ξεβρακώθηκες;”. Λέω “δεν πήγα να διασκεδάσω, βίντεο κλιπ γύριζα”».
«”Τι βίντεο κλιπ; Παντού βούιξε ο τόπος, ο πατέρας σου πήγε στο κέντρο υγείας να του πάρουν την πίεση”».
« Με έβριζαν τα κανάλια, όλες οι εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ήταν άγριο να βλέπεις να σε βρίζει όλη η χώρα».

«Πήρα τη Δώρα και πάμε Αράχωβα να ξεφύγει το κεφάλι μου. Σταματώ σε ένα βενζινάδικο γιατί το έκανες αυτό. Φύγε μην σε δει ο άντρας μου, τι ήταν αυτό το ξεφτιλίκι. Η κόρη μας έχει γεμάτο δωμάτιο αυτόν τον καραγκιόζη βγάλ΄τον που ξεβρακώνεται μπροστά σε ηλικιωμένες γυναίκες».,

«Νόμιζε ο κόσμος ότι βγήκα σε ένα μαγαζί και ξεβρακώθηκα».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Τσαλίκης: «Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον μεγάλο μου γιο. Έχει τραβήξει πολλά, όπως μπινελίκι, έχει φάει και δύο…»