Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Το μόνο παράπονο που έχω από τον εαυτό μου είναι από θέμα διατροφής και καταχρήσεων»
Late night shows

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Το μόνο παράπονο που έχω από τον εαυτό μου είναι από θέμα διατροφής και καταχρήσεων»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Το μόνο παράπονο που έχω από τον εαυτό μου είναι από θέμα διατροφής και καταχρήσεων»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και μιλά για τη ζωή του αλλά και την επαγγελματική του καριέρα.

«Ξέρω τη δουλειά και ανήκω στην κατηγορία που την κάνω και καλά, αλλά όχι πάντα. Θαύμαζα πολλούς ηθοποιούς και από τους ξένους τον Μπράντο, τον Πατσίνο, τον Ντε Νίρο. Αυτοί οι ηθοποιοί έχουν το άγγιγμα από το Θεό. Από τον ελληνικό κινηματογράφο, θα μπορούσε ο Θανάσης Βέγγος να παίξω στο εξωτερικό. Ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Ορέστης Μακρής, ο Βασίλης Λογοθετίδης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου έπαιζαν πολύ μπροστά για την εποχή τους».

«Έχασα κάποια κιλά γιατί με τρομοκράτησε ο γιατρός μιας και μεγαλώνω. Μου είπε “έφτασες 60, αλλάζεις lifestyle”. Στα 40 πέρασα κρίση ηλικίας και πλέον είμαι συμφιλιωμένος.

Αν μπορούσαμε να ζούμε 400 χρόνια για παράδειγμα, θα ήταν μαρτύριο η ζωή. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ήθελα να πάω στα 45-50.

Αυτά που έχεις ζήσει σε μικρή ηλικία, θες να τα ξαναζήσεις με άλλη ωριμότητα. Αν και εγώ τις βλακείες τις έχω κάνει στα 50.

Θα τα έκανα όλα όπως τα έχω κάνει. Θα άλλαζα μόνο ένα δυο πράγματα, σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο προσωπικό θα ήθελα να πληγώνω λιγότερο.

Είμαι “αποτυχειρηματίας” που είπε και ο Σταρόβας. Δεν σκέφτομαι να ασχοληθώ ξανά με τις επιχειρήσεις. Θα μπορούσα με έναν συνέταιρο που ξέρω καλά αλλά να μην κάνω τίποτα».

«Υπάρχουν άνθρωποι που θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Με ενοχλεί όταν ο άλλος έχει την κύρια ευθύνη και έχει ξεκινήσει το πρόβλημα από εκεί.

Εγώ ζητάω ακόμα και εάν έχω την μικρότερη ευθύνη. Είναι λυτρωτικό! Το να περιγράψω την βλακεία μου που με εκθέτει, το κάνω 9 στις 10.

Ξυπνάω το πρωί και βλέπω καλύτερα τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

Το μόνο παράπονο που έχω από τον εαυτό μου είναι από θέμα διατροφής, καταχρήσεων. Ναρκωτικά δεν έχω δοκιμάσει αλλά όλα τα άλλα τα έκανα σε υπερθετικό βαθμό.

Ξενύχτι, ποτό, τσιγάρα έχω κάνει πολύ. Αν εξαιρέσω την νικοτίνη και την καφεΐνη είναι οι μόνες καταχρήσεις που κάνω».