Ιλένια Ουίλιαμς: «Έχω φτάσει στο σημείο του γάμου και, όπως έφτασα, έφυγα. Τη φοβάμαι τη δέσμευση»
Late night shows

Ιλένια Ουίλιαμς: «Έχω φτάσει στο σημείο του γάμου και, όπως έφτασα, έφυγα. Τη φοβάμαι τη δέσμευση»

Ιλένια Ουίλιαμς: «Έχω φτάσει στο σημείο του γάμου και, όπως έφτασα, έφυγα. Τη φοβάμαι τη δέσμευση»

Μίλησε για την απώλεια του πατέρα της αλλά και πολλά άλλα στην πρεμιέρα του After Dark

Την Ιλένια Ουίλιαμς υποδέχτηκε ο Θέμης Γεωργαντάς στην πρεμιέρα του After Dark.

Μεταξύ άλλων η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, Ρόμπερτ, και στις αναμνήσεις που έχει από εκείνον.

«Μου είναι περίεργο να μιλάω γι΄αυτό αλλά ήμουν προετοιμασμένη γι΄αυτό. Δεν το περιμένεις ποτέ, από ένα σημείο και μετά ξέραμε ότι αυτή θα είναι η εξέλιξη. Απλά δε θες να το πιστέψεις κάνεις ό,τι μπορείς για να το ανατρέψεις. Δεν κρατήσαμε κάτι κρυφό σε εκείνον. Το καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι προετοιμάζεσαι».

«Ο μπαμπάς μου δεν είναι από τους ανθρώπους που θα ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Όταν το έμαθα το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να είμαι δίπλα του και έμεινα ως το τέλος».

Από τον πατέρα της έχει να θυμάται μόνο καλές αναμνήσεις. Τον συμβουλευόταν;

«Έχω πολλές εικόνες και αναμνήσεις αυτό που θυμάμαι από τον μπαμπά μου είναι η αγκαλιά του».

«Στα επαγγελματικά μου δεν τον συμβουλευόμουν. Δεν ήθελα να λένε ότι με βοήθησε ο μπαμπάς μου στην τηλεόραση και μετά είπα τι ανόητη ήσουν που δεν άφησες να σε συμβουλεύει;».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Γνωριστήκαμε στο Mega εγώ ήμουν στην Τατιάνα αυτός στο πρωινό. Κρατήθηκε πολύ πίσω από τα φώτα η σχέση μας πριν πάρει μεγάλη δημοσιότητα. Σήμερα, είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

«Ήταν στην κηδεία ο Δημήτρης, ήταν δίπλα μου και στα αδέρφια μου. Τον αγαπούσε τον μπαμπά μου και εκείνος τον Δημήτρη. Είναι όμορφο να έχεις κρατήσει μία τέτοια σχέση μετά από τόσα χρόνια. Είμαι ευγνώμων που υπάρχει αυτή η σχέση μεταξύ μας.

Τι απάντησε στην ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης;

«Έχω φτάσει στο σημείο του γάμου και όπως έφτασα έφυγα. Τη φοβάμαι τη δέσμευση. Ενώ δένομαι πολύ με τον σύντροφό μου αν μου πει ο άλλος να παντρευτούμε… Πω πω πω».

Με τόλμη πέρασε και τις πόρτες του περιβόητου Εξομολογητηρίου επιχειρώντας να κατακτήσει μια θέση στο Πάνθεον του After Dark.