Ιόλη Χιωτίνη: «Στο Cash or Trash πήγα γιατί μου αρέσει πολύ ο τζόγος, ο ανταγωνισμός!»
Late night shows

Ιόλη Χιωτίνη: «Στο Cash or Trash πήγα γιατί μου αρέσει πολύ ο τζόγος, ο ανταγωνισμός!»

Ιόλη Χιωτίνη: «Στο Cash or Trash πήγα γιατί μου αρέσει πολύ ο τζόγος, ο ανταγωνισμός!»

Ο τρόπος που σκέφτεται τα αντικείμενα για να της δώσουν έμπνευση

Η επιτυχημένη interior designer, που συμπληρώνει την παρέα των αγοραστών του «Cash or Trash» βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show.

Την απολαμβάνουμε μέσα από το Cash or Trash και αποκάλυψε πώς έχει αγοράσει πολλά αντικείμενα, τα οποία τα κρατά στην αποθήκη της και τα αξιοποιεί αναλόγως την έμπνευσή της.

«Η ψυχολογία χώρου είναι η προσέγγιση στο interior design. Θέλω να ξέρω ποιον έχω απέναντί μου. Γίνονται όλα πολύ προσωπικά. Στα παιδικά δωμάτια είναι αλλιώς ο χώρος δημιουργίας και άλλος ο χώρος διαβάσματος.

Το μεταπτυχιακό μου έχει να κάνει με την ψυχολογία χώρου, δηλαδή τον χώρο που ζούμε πώς επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Υπάρχει πολλή έρευνα, μας ενδιαφέρει ο σκοπός. Δηλαδή πόσες ώρες είναι στο χώρο, θέλουν διάλειμμα; Υπάρχει έρευνα για τον φωτισμό. Σε έναν εργασιακό χώρο προτιμούν το ψυχρό φως. Κάπως έτσι είναι και ο καναπές».

Στην Αγγλία έκανε πολλές δουλειές μέχρι να φτάσει το όνειρό της αλλά όπως παραδέχτηκε δεν μπορεί να κάθεται καθόλου. Θέλει συνεχώς να κάνει πράγματα.

«Πάντα είχα υποστήριξη από τους γονείς μου. Αλλά ήθελα να δω πώς είναι τα πράγματα που μου αρέσουν. Έκανα θεατρικές σπουδές, έκανα χορό, έκανα σεμινάρια μαγειρικής. Έτρωγα μπάρες με σκουλήκια.

Έχω κερδίσει χρόνο στη ζωή μου. Ενώ θα μπορούσα να βγαίνω και να κάνω κραιπάλες, αφοσιώθηκα στον στόχο μου.

Κουράζομαι επειδή δουλεύω πολύ και για αυτό κοιμάμαι από τις 9μιση το βράδυ! Θυμώνω όταν χτυπάει το τηλέφωνό μου ενώ έχω μπει στη διαδικασία να κοιμηθώ».

Cash or Trash

«Μου αρέσει πολύ ο τζόγος, να ανεβαίνουν, να κατεβαίνουν. Ο ανταγωνισμός! Μου άρεσαν ανέκαθεν τα αντικείμενα και κυρίως για έμπνευση. Ό,τι παίρνω είναι για εμένα. Ξέρω να βλέπω τι είναι αυτό που έχει για εμένα μια αξία.

Ήρθε μια καπελοθήκη και για να με εμπνεύσει το σκέφτηκα σαν κάδο σκουπιδιών. Τα αντικείμενα που παίρνω δεν τα πουλάω αλλά τα βάζω στην αποθήκη μου ή σε κάποιο πρότζεκτ μου».