Κατερίνα Λέχου: «Μετά τον εγκλεισμό υπάρχει μία εκ βαθέων αγριότητα»
Late night shows

Κατερίνα Λέχου: «Μετά τον εγκλεισμό υπάρχει μία εκ βαθέων αγριότητα»

Κατερίνα Λέχου: «Μετά τον εγκλεισμό υπάρχει μία εκ βαθέων αγριότητα»

Στο The 2night Show βρέθηκε η ηθοποιός

Στην παρέα του The 2night Show βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου η οποία μίλησε για τα «όχι» που έχει πει στην καριέρα της, για το πως διατηρείται σε φόρμα αλλά και για τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι μαζί 16 χρόνια,

«Έχω αντίσταση στα πράγματα. Δεν κάνω κάτι, αν δεν το θέλω, προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου» είπε μιλώντας για την ιδιοσυγκρασία της σαν άνθρωπος να μην ακολουθεί το «ρεύμα».

Στην καριέρα της πάντα ακολουθούσε το ένστικτό της χωρίς να κάνει εκπτώσεις και όπως φαίνεται δικαιώθηκε.

Όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια, κοιμάται ένα 8ωρο, ακολουθεί καλή διατροφή και γυμνάζεται για να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της.

Με τον σύζυγό της είναι 16 χρόνια μαζί και το μυστικό είναι ένα: ότι και οι δύο δεν σταμάτησαν ποτέ να φροντίζουν τη σχέση τους.

Σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε ότι είναι άνθρωπος που πιστεύει στη θετική και την αρνητική ενέργεια και όσα συνεπάγονται από αυτές.

«Πιστεύω στο κακό μάτι, είναι ενέργεια. Θα μπορούσε κάτι να πάει στραβά από κακό μάτι. Ενέργειες υπάρχουν γύρω μας, σημασία έχει πόσο ισχυροί είμαστε για να οχυρωθούμε».

Η μετά καραντίνα εποχή βρίσκει την κοινωνία σε μία πολύ άσχημη κατάσταση όπου κυριαρχεί παντού το μίσος και η βία.

«Μετά τον εγκλεισμό υπάρχει βία. Σαν να σιγόβραζε μια χύτρα και να έφυγε ξαφνικά το καπάκι. Βλέπεις μία εκ βαθέων αγριότητα, σε σκοτώνουν για ένα πάρκινγκ».

«Η αλήθεια είναι ότι πιεζόμαστε, γίνονται τόσα πράγματα, αλλά αν όλα αυτά δεν μας κάνουν πιο ανθρώπους αλλά μας κάνουν τέρατα τότε ο δρόμος δεν είναι καλός».

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Λέχου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύζυγό της