Μαρία Κορινθίου: «Έχω περάσει από το στάδιο του πολύ θυμού, της οργής, του παραπόνου…»
Late night shows

Μαρία Κορινθίου: «Έχω περάσει από το στάδιο του πολύ θυμού, της οργής, του παραπόνου…»

Μαρία Κορινθίου: «Έχω περάσει από το στάδιο του πολύ θυμού, της οργής, του παραπόνου…»

Καλεσμένη στο After Dark η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στο τηλεοπτικό πλατό του «Πρωινού»

Ο Θέμης Γεωργαντάς άνοιξε τις πόρτες του After Dark και καλωσόρισε στην παρέα του τη Μαρία Κορινθίου η οποία μίλησε για τον ρόλο στο «Πρωινό», για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και απάντησε στο πώς πήρε την απόφαση να πει «ναι» στην πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή.

«Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. Είχε φύγει η Δούκισσα».

«Δεν είπα κατευθείαν “ναι”. Το ραντεβού με την Αγλαΐα Κυριακού έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα».

«Με φλέρταρε από το ξεκίνημά μου η παρουσίαση, θεώρησα ότι τώρα ήταν οι κατάλληλες συνθήκες».

«Είμαι καλά με τον Γιώργο, επικοινωνούμε καλά. Ένα μωρό παιδί είναι, στενοχωριέται. Είναι καλός, αγαπάνε να τον μισούνε» πρόσθεσε.

Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει και του χρόνου στο «Πρωινό» είπε με νόημα «έχω ένα πάρα πολύ ωραίο συμβόλαιο».

Πώς αντέδρασε ο Γιάννης Αϊβάζης όταν του είπε για την πρόταση που δέχτηκε για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1;

«Μου είπε “με τον Γιώργο;”. Του λέω “ναι”. Μου λέει “με τα χίλια!” γιατί γνωρίζονται, έχουμε κάνει και διακοπές μαζί»είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Αλλάζοντας θέμα μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη αλλά και στις φορές που χρειάστηκε να κινηθούν νομικά απέναντι σε δημοσιεύματα ή προσβλητικά μηνύματα στα social media.

«Έχω περάσει από το στάδιο του πολύ θυμού, της οργής, του παραπόνου, τώρα είμαι στη φάση δεν ακούω καν» είπε ενδεικτικά για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια.