Μαρία Λόη: «Τρέλανε» τους Αμερικανούς με τα ελληνικά προϊόντα – «Τους έβγαλα όλους άχρηστους»
Late night shows

Μαρία Λόη: «Τρέλανε» τους Αμερικανούς με τα ελληνικά προϊόντα – «Τους έβγαλα όλους άχρηστους»

Μαρία Λόη: «Τρέλανε» τους Αμερικανούς με τα ελληνικά προϊόντα – «Τους έβγαλα όλους άχρηστους»

Όσα είπε για τη ζωή της στην Αμερική και το εστιατόριο που κάνει θραύση

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show, βρέθηκε η Μαρία Λόη και μιλά για τη ζωή της στην Αμερική αλλά και το εστιατόριό της που έχει μόνο ελληνικά προϊόντα και συνταγές.

«Μου άρεσε γιατί μου έκαναν πρόταση στην Αμερική για άλλη δουλειά και πήγα για τα φαγητά. Δεν είχα δυσκολίες το πρώτο διάστημα στην Αμερική. Εγώ στην ουσία δεν ήμουν σεφ, άσχετα αν παίρνω τώρα το πρώτο βραβείο στο Λος Άντζελες. Πριν ήμουν λομπίστρια και ήξερα τι θέλουν οι μεγάλες εταιρείες και τον πρώτο μήνα άνοιξα εστιατόριο. Υπάρχει γραφειοκρατία στην Αμερική και είναι δύσκολη. Όταν τα ξεπερνάς και ξέρεις τι κάνεις, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

«Ερχόντουσαν πελάτες στο εστιατόριο και με ρωτούσαν αν είχα ιταλικό κρασί και τους έλεγα “δίπλα στο ιταλικό”. Επέμενα να έχω ελληνικά προϊόντα και το πέτυχα. Και έτσι τώρα όχι μόνο το περάσαμε αυτό αλλά αγοράζουν και ελληνικό κρασί από τις κάβες. Τα προϊόντα που φτιάχναμε, όπως τζατζίκι, τα πουλάμε σε χιλιάδες σούπερ μάρκετ με την επωνυμία Λόη. Βγαίνω και σε ένα κανάλι που είναι σαν κατάστημα μεγάλο και τα παρουσιάζω μόνη μου. Τις φτιάχνουμε τις πίτες στην Ελλάδα και έρχονται κατεψυγμένες στην Αμερική. Εκεί σου μετράνε τον χρόνο και σου λένε στα 8,5 λεπτά πρέπει να πουληθούν 6,5 χιλιάδες δολάρια. Εγώ στα 5,5 λεπτά πούλησα 96 χιλιάδες και τρελάθηκαν».

«Στην καραντίνα δεν κλείσαμε καθόλου και στέλναμε δωρεάν φαγητά στα νοσοκομεία και στην πυροσβεστική. Μου έδωσαν και βραβείο στη Νέα Υόρκη ως ο “ήρωας της γειτονιάς”.

Κλείνω 13 χρόνια στην Αμερική. Δεν μου λείπει η Ελλάδα, έρχομαι. Το εστιατόριό μου έχουμε 82% πελάτες που επιστρέφουν! Είναι μεγάλο ποσοστό να έρχονται σε εμάς.

Τα αγαπημένα φαγητά των Αμερικανών είναι το ψάρι, η φασολάδα και η ελληνική σαλάτα».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι έφτιαξε ψητά λαζάνια στην Όπρα, μια συνταγή που εμπνεύστηκε επί τόπου. Μάλιστα, τους εξηγεί ότι τα ζυμαρικά και η πίτσα είναι ελληνικά.

«Τους έβγαλα όλους άχρηστους», είπε με χιούμορ.

Στη συνέχει αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας: «Δεν παντρεύομαι Γρηγόρη! Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν και δεν ήξερε κανείς τι κάνω. Εγώ μπορεί να ερωτευτώ ένα βραβείο. Δεν είναι να είμαι με κάποιον για να λέω ότι είμαι ερωτευμένη, είναι λάθος αυτό. Πρέπει να ερωτεύεσαι τη ζωή! Έχω περάσει υπέροχα στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης

Η παραλία – Twitter: «Γυπαετός ο Λοΐζος, το μπάνισε το τεκνό!»