Μαρία Σολωμού: Έγινε αεροσυνοδός του «Έλεος», έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες ασφαλείας αλλά το σωσίβιο…έσκασε!
Late night shows

Μαρία Σολωμού: Έγινε αεροσυνοδός του «Έλεος», έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες ασφαλείας αλλά το σωσίβιο…έσκασε!

Μαρία Σολωμού: Έγινε αεροσυνοδός του «Έλεος», έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες ασφαλείας αλλά το σωσίβιο…έσκασε!

Ο Ηλίας Ψινάκης έπαθε Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» και αναφέρθηκε στις κόντρες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με αφορμή τα podcast της.

Η ηθοποιός στο κανάλι στο Youtube όπου εμφανίζεται αναλύει γράμματα που της στέλνουν οι συνδρομητές της, με κάποια από τα θέματα τα κατακρίνονται από την τηλεόραση.

Στην έναρξη της εκπομπής, ο Ηλίας Ψινάκης «τρελάθηκε» με το όνομα του Mente Fuerte και δεν δίστασε να την τρολάρει, με την Μαρία να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Για το εάν είναι σε σχέση, δεν θέλησε να το επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αλλά η Αννίτα Πάνια παρατήρησε πώς είναι στα καλύτερα της.

«Εγώ κάνω podcast και σκεφτήκαμε ότι μου στέλνουν άνθρωποι γράμματα και πλέον είναι μόνο ερωτικά. Και το twist είναι ότι θα τους πω και τα δικά μου. Ξαφνικά βγήκε ένα που μιλάμε για την πολυγαμία και λέμε για το εάν συμφωνώ ή όχι. Είπα ότι στα 20 έβγαινα με 3-4 και σόκαρε που το είπε μία γυναίκα. Η μανούρα ξεκίνησε ότι δεν το είπα σε συνέντευξη αλλά σε podcast. Σχολιάστηκε σαν να βγήκα και να προμόταρα τα δικά μου. Η εμπάθεια με ενοχλεί και ο χαρακτηρισμός. Ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Ένιωσα σε κάποια σχόλια ότι υπάρχει μία αντιπάθεια και είπα ότι ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου έσουρε τα εξ αμάξης», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

«Είμαι γαμώ τα άτομα και πολύ επαγγελματίας. Έχω τσακωθεί με δύο καθάρματα που σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Από την πρώτη στιγμή που βγήκαν αυτά προς τα έξω ένιωσα ετεροντροπή και τύψεις. Επειδή είμαι κομμάτι του επαγγέλματος, ένιωσα σαν να μας “ξεβράκωσε” κάποιος ενώ δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο ούτε με έχουν προσβάλλει οι συγκεκριμένοι. Είχα ακούσει γενικά αλλά το να έχεις ακούσει και να ξέρεις το μέγεθος…Δεν το λέγαμε, δεν λέγαμε ότι “αυτός ο σκηνοθέτης πιάνει κ@@λους”. Λέγαμε πώς εάν ο σκηνοθέτης δεν σε βρίσει, δεν θα τα πας καλά. Πρέπει να υπάρξει πλέον μία ισορροπία! Νομίζω ότι είμαστε στο λαστίχωμα αυτή τη στιγμή αλλά θα δούμε πώς θα πάει».

Αποκάλυψε, μάλιστα, πώς κάποια στιγμή ήταν αεροσυνοδός και μετά αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο.

«Ήμουν ένα φεγγάρι αεροσυνοδός αλλά ήταν τόσο ανθυγιεινό αποφάσισα ότι θέλω να κάνω θέατρο», ανέφερε και η Αννίτα Πάνια την έβαλε να δώσει τις οδηγίες για διάσωση όπως δίνουν σε κάθε πτήση.