Melia Kreiling: «Στο Guardians Of The Galaxy έπεσα και μου έφυγε το δόντι, έβαλα τσίχλα…»
Late night shows

Melia Kreiling: «Στο Guardians Of The Galaxy έπεσα και μου έφυγε το δόντι, έβαλα τσίχλα…»

Melia Kreiling: «Στο Guardians Of The Galaxy έπεσα και μου έφυγε το δόντι, έβαλα τσίχλα…»

Όσα είπε στο The 2night Show

Στην αποψινή παρέα του The 2Night Show καλεσμένη ήταν η Melia Kreiling.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί φέτος στους Πανθέους, έκανε ένα throwback στην καριέρα της, και μοιράστηκε ιστορίες από την παρουσία της στον αμερικανικό κινηματογράφο και όχι μόνο.

«Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Ύδρα, ο πατέρας μου ήταν Αμερικανός. Εγώ γεννήθηκα στη Γενεύη. Έκανα ένα τεστ DNA και βγήκα 30% Ελβετίδα που δεν το περίμενα, 49 % από την Αρκαδία και το υπόλοιπο ήταν μπερδεμένο» εξομολογήθηκε αρχικά μιλώντας για την οικογένειά της.

«Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός ενώ έπαιζα με φόβιζε όλο, τα φώτα η δημοσιότητα. Ήθελα να γίνω χορεύτρια, πήγαινα στην κρατική σχολή χορού».

«Η απόφαση να πάω στην Αμερική ήρθε στα 23, είχε μόλις φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου και πάντα λέγαμε να πάω κάποτε στην Αμερική. Και επειδή έφυγε πιο νωρίς από όσο θα θέλαμε είπα να πάω. Δεν είχα σκοπό να πάω να κυνηγήσω καριέρα εκεί αλλά να εκπληρώσω το όνειρο που είχαμε με τον πατέρα μου».

Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις μεγάλες παραγωγές που έχει συμμετάσχει στο εξωτερικό και έφερε στη μνήμη της ευτράπελα από τα σετ του Guardians of Galaxy.

«Στα γυρίσματα μας πήγαιναν με κουκούλες στο στούντιο για να μην δουν οι παπαράτσι ποιοι παίζουν στην ταινία δεν ήθελαν καθόλου να μαθευτεί».

«Φορούσα κάτι ειδικούς φακούς, ήταν κίτρινοι με μία μικρή σχισμή και δεν έβλεπα. Φορούσα και κάτι πλατφόρμες, έπεσα και μου έφυγε το δόντι, ήταν και σάπιο. Δεν πόνεσα ήταν απονευρωμένο. Έβαλα τσίχλα για να κάνω το γύρισμα».

Διαβάστε επίσης

Συγκινημένη η Melia Kreiling για τον πατέρα της: «Ήταν πρωταγωνιστής, είχε μεγάλη προσωπικότητα»