Mente Fuerte: «Πήρα κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Έκανα χειρουργείο για να τα χάσω»
Late night shows

Mente Fuerte: «Πήρα κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Έκανα χειρουργείο για να τα χάσω»

Mente Fuerte: «Πήρα κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Έκανα χειρουργείο για να τα χάσω»

Η Μαρία Σολωμού, αυτό που τον ενοχλεί στην ελληνική τηλεόραση και η κατάθλιψη

Στην παρέα του The 2Night Show βρέθηκε ο Mente Fuerte.

Ο δημοφιλής ράπερ μοιράστηκε ιστορίες από τη ζωή του, μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και την προσπάθεια να χάσει τα παραπανίσια κιλά του και όχι μόνο.

«Μεγάλωσα στην Καλλιθέα. Ήμουν το μαύρο πρόβατο. Δεν τα πήγαινα καλά με το σχολείο, δυστυχώς. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τους σοβαρούς κινδύνους αν δεν κέρεις γράμματα. Άλλο να είσαι αμόρφωτος και άλλο αγράμματος, εγώ είμαι αγράμματος».

Ένα από τα πράγματα που τον ενοχλεί είναι ότι η τηλεόραση στοιβάζει όλους τους καλλιτέχνες της ραπ και τραπ στο ίδιο καζάνι και βγαίνει προς τα έξω μία πολύ άσχημη εικόνα.

«Είχα  άρνηση με την τηλεόραση γιατί νιώθω ότι διαστρεβλώνονται όλα. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει όπως θέλει θέλεο και δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου».

«Δεν με νοιάζει τι γίνεται γύρω μου και πώς ξεφτιλίζει ο καθένας τον εαυτό μου. Με ενοχλεί όταν βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι Όλοι οι καλλιτέχνες δεν είναι το ίδιο».

Σε πιο προσωπικές αφηγήσεις για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού για την οποία έχουν χυθεί τόνοι μελάνι.

«Δεν έχουμε δηλώσει ότι είμαστε μαζί. Είναι καλό μάρκετινγκ. Ζηλεύω τα πάντα και το τραπέζι αν κάτσουν μόνοι τους» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι ωραίο πρότυπο μαμάς η Μαρία, πολύ ροκ μαμά» δήλωσε.

Τέλος ο γνωστός τράπερ αποκάλυψε τη μάχη του με την κατάθλιψη για την οποία επί χρόνια έπαιρνε φάρμακα που έφεραν ως αποτέλεσμα τα παραπανίσια κιλά που είχε παλαιότερα.

«Ήθελα να χάσω κιλά γιατί δεν ένιωθα καλά με εμένα, δεν έχει να κάνει με τι τι πιστεύουν οι άλλοι. Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Έκανα χειρουργείο για να τα χάσω τα κιλά».

«Δεν τα πάω καλά με τους ψυχολόγους, δεν έχω βρει τον κατάλληλο».

«Άργησα να καταλάβω ότι έχω κατάθλιψη τώρα είμαι πολύ καλά σε σχέση με το πώς ήμουν, το διαχειρίζομαι».