Mente Fuerte: Το πραγματικό του όνομα, ο «Γιάγκας», τα 60 κιλά που έχασε και η «μούσα του έρωτα» Μαρία Σολωμού
Late night shows

Mente Fuerte: Το πραγματικό του όνομα, ο «Γιάγκας», τα 60 κιλά που έχασε και η «μούσα του έρωτα» Μαρία Σολωμού

Mente Fuerte: Το πραγματικό του όνομα, ο «Γιάγκας», τα 60 κιλά που έχασε και η «μούσα του έρωτα» Μαρία Σολωμού

Καλεσμένος στο After Dark

O Mente Fuerte ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα που είναι Γιώργος Τσακμακίδης.

Παίζοντας «Δάγκωσε τη γλώσσα σου» αναγνώρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως «πρώην κοπέλα του Αργυρού».

«Λείπει. Αν ήταν εδώ θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα στην σκηνή μας ειδικά. Ήτανε η ήρεμη δύναμη που μας έβαζε λίγο στη θέση μας. Ήταν από τους άντρες που άξιζε, από τα καλύτερα παιδιά» είπε για τον Μad Clip.

«Την αγαπάω την Κατερίνα» είπε για τη Ζαρίφη, που την αποκάλεσε «πανέξυπνη, τρελή».

«Ο πώς τον λένε; “Γιάγκα”; Έτσι δεν κάνει κι αυτός, λέει τα ονόματα λάθος; Και το δικό μου. Πλάκα κάνω προφανώς αν και το έχω γράψει σε τραγούδι ότι “φέρομαι σαν μπιπ μέχρι να πει σωστά το όνομά μου ο Λιάγκας”» είπε για τον Γιώργο Λιάγκα.

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς του έδειξε τη φωτογραφία της Μαρίας Σολωμού είπε:

«Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει, φοβερή σαν ηθοποιός. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο του δίσκου μου γιατί όταν κοιτάς αυτή τη γυναίκα, δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;»

Το κεφάλαιο «Μαρία Σολωμού»

«Επειδή είμαστε κοντά της έκανα αυτή την πρόταση και θεωρώ ότι την αντιπροσωπεύει. Και με τη Ζαρίφη είμαστε κοντά. Έβαλα τη Μαρία γιατί η πρώτη ζήτησε πολλά οπότε πήγα στη δεύτερη Roomie» είπε με χιούμορ για το εξώφυλλο του δίσκου του με τη Μαρία Σολωμού.

«Αν δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω δεν με πειράζει να με φωτογραφίσουν» είπε.

«Θα της αφιέρωνα το “Αεροπλάνο”. “Για σένα μπορώ να πεθάνω στο κενό πηδάω από το αεροπλάνο”. Δεν το αφιερώνω για τον στίχο αλλά για το vibe που βγάζει το κομμάτι και είναι “Μαρία”» είπε ακόμα.

«Της έχω κάνει πρόταση και επίσημα και ανεπίσημα να παίξει σε βιντεοκλίπ μου. Δεν έχουμε κάτσει κάτω να το πούμε».

Ο ράπερ αποκάλυψε ότι έφτασε 160 κιλά και αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα του.

«Είναι κάτι που δεν το έχω πει όχι γιατί ντρέπομαι, αλλά γιατί δεν θεωρώ ότι είναι ο σωστός τρόπος να παρακινήσεις κάποιον να χάσει κιλά. Έκανα χειρουργείο. Οπότε γι’ αυτό και δεν πανηγυρίζω στα social».

Το… εξομολογητήριο του Mente Fuerte

Όπως είπε αν ονομάτιζε μια στάση στο σεξ θα την έλεγε Big Daddy Mente, μια στάση… βασιλική όπως την αποκάλεσε.

Όπως είπε το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι το πρόσωπο και μετά «όλα τα άλλα που κοιτάμε εμείς οι άντρες».

Έχει κάνει one night stand… παλιά, όπως είπε.

Θα έκανε σχέση με γυναίκα που δεν ακούει τη μουσική του, «φυσιολογική» όπως την αποκάλεσε και μάλιστα καλύτερα να μην ακούει τη μουσική του.

Όπως είπε ο σκύλος του τού κάνει παράπονα για τη δεύτερη θέση στο κρεβάτι. Προτιμάει δε να φύγει η γυναίκα για να κοιμηθεί με τον σκύλο του αλλά όπως είπε με νόημα «τα πάνε καλά».

Στην ερώτηση αν προτιμά έναν μήνα χωρίς σεξ ή να ακούει Στέφανο Πιτσίνιαγκα την ώρα του σεξ, προτίμησε το δεύτερο διότι όπως είπε είναι συγχωριανοί!