Μορφούλα Ιακωβίδου: «Ήμουν τσαούσα και δεν φοβόντουσαν ότι θα μπλέξω κάπου»
Late night shows

Μορφούλα Ιακωβίδου: «Ήμουν τσαούσα και δεν φοβόντουσαν ότι θα μπλέξω κάπου»

Μορφούλα Ιακωβίδου: «Ήμουν τσαούσα και δεν φοβόντουσαν ότι θα μπλέξω κάπου»

Η σχέση με τον Πέτρο Ιακωβίδη και η αγάπη της για το τραγούδι

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε η Μορφούλα Ιακωβίδου και μίλησε για το πώς ήταν σε μικρή ηλικία, την αδυναμία της στον αδελφό της, Πέτρο αλλά και την ενασχόλησή της με το τραγούδι.

Όπως εξομολογήθηκε, είναι πολύ υπερήφανη για τον Πέτρο Ιακωβίδη και η μοίρα τους ήταν γραμμένη εξαρχής ότι θα γίνουν τραγουδιστές.

«Με τον Πέτρο έχουμε σχεδόν δύο χρόνια διαφορά, είμαστε αγαπημένοι. Κάναμε πάντα παρέα και δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ ακόμα και αν είχαμε κοινό δωμάτιο. Έχει πολύ καλή ψυχή, θα βρει λύσεις. Αν μαλώναμε – που ήταν σπάνιο – έφταιγα πάντα εγώ. Ήμουν λίγο τσαούσα!».

«Από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Στο σπίτι υπήρχε η μουσική και ο Πέτρος ξεκίνησε νωρίτερα επειδή ήταν μεγαλύτερος. Ακολουθούσα αλλά ήταν το όνειρο! Οι γονείς μου είχαν περισσότερη εμπιστοσύνη σε εμένα επειδή ήμουν τσαούσα και δεν καταλάβαινα τίποτα. Οπότε δεν φοβόντουσαν αν θα μπλέξω!

Ο μπαμπάς μας ερχόταν πάντα μαζί μας στα μαγαζιά και έβλεπε. Και ερχόταν και η μαμά μαζί! Είναι πολύ υποστηρικτικοί, δεν μας είπαν ποτέ το τι θα κάνουμε αλλά να κάνουμε ό,τι μας κάνει ευτυχισμένους! Όταν έπαιρναν δώρο στον Πέτρο ήθελα να παίρνουν και σε εμένα. Δεν ήταν τόσο έντονο όσο ακούγεται! Πλέον μου παίρνουν δώρα από μόνοι τους για να μην γκρινιάζω».