Νανά Βενέτη: «Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι. Λυτρώθηκα που σταμάτησα την υποκριτική»
Late night shows

Νανά Βενέτη: «Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι. Λυτρώθηκα που σταμάτησα την υποκριτική»

Νανά Βενέτη: «Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι. Λυτρώθηκα που σταμάτησα την υποκριτική»

Το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας των 80s σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε η Νανά Βενέτη, η γνωστή ηθοποιός των 80s, που τα παράτησε όλα για να γίνει επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Η Νανά Βενέτη έκανε «βουτιά» στο παρελθόν της και άρχισε να διηγείται τη μυθιστορηματική ζωή της από το ξεκίνημά της στην υποκριτική, την απόφασή της να αποσυρθεί αλλά και τη στροφή της προς τον χώρο του επιχειρείν.

«Εγώ ήθελα να πάω στην Καλών Τεχνών στη Φλωρεντία αλλά ο πατέρας μου ήταν συντηρητικός και δεν με άφησε» εξομολογήθηκε αρχικά.

«Μου πρότεινε ένας φίλος μου να πάω σε ένα πρακτορείο για φωτομοντέλο. Το πρακτορείο με έστειλε σε μια οντισιόν στο θέατρο Χατζηχρήστου. Οι γονείς μου σοκαρίστηκαν ότι τους το είπα αλλά νόμιζαν ότι έκανα την πλάκα μου».

«Δεν έχω κάνει ποτέ γυμνό. Έχω χάσει απίστευτους ρόλους γιατί είχαν λίγο γυμνό ή εμφανίσεις με εσώρουχα. Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός, μου είπε “δεν θέλω να ντρέπομαι”».

Σε άλλο σημείο ανέφερε:

«Eμένα δεν με πειράζει το κομμάτι της βιντεοκασέτας. Με πειράζει που αναφερόμαστε μόνο σε αυτό, που ήταν ένα κομμάτι τριών ετών η βιντεοκασέτα. Από αυτή την άποψη, αλλά δεν αναφερόμαστε σε τίποτα άλλο. Θα πω και κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Εγώ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τα media, ούτε με ενδιέφερε, ασχολήθηκα τώρα τελευταία. Λοιπόν, αν δεις τα σχόλια που γράφουν οι άνθρωποι από κάτω… εγώ έχω εντυπωσιαστεί! Να μου λένε «κυρία Νανά, μεγαλώσαμε με εσάς». Μάλιστα, κάποιος μου είχε πει «πηγαίναμε κάθε μέρα και παίρναμε τη βιντεοκασέτα για να δούμε όλη η οικογένεια στο σπίτι και κάποια στιγμή έπιασε φωτιά το βίντεοκλαμπ και κλαίγαμε όλοι μαζί». Έχω πάει εκδρομή σε ένα χωριουδάκι στον Όλυμπο, μπαίνω σε ένα καφενεδάκι να πιούμε ένα καφέ και μου λέει μια γριούλα «α, εσένα σε ξέρω». Με έβλεπαν στις βιντεοκασέτες».

«Η βιντεοκασέτα ήταν μια ταινία που γυριζόταν πολύ γρήγορα γιατί τότε υπήρχε τέτοια ζήτηση που και γω έχω δει σενάριο και έχω πει, «συγνώμη το έχει διαβάσει κανείς αυτό;». Καλά εγώ, ο παραγωγός που θα το κάνει ταινία; Δεν τους ένοιαζε όμως γιατί είχαν τέτοια ζήτηση που σου έλεγαν «φέρτε σενάρια» και δεν προλάβαιναν. Άσε που είχαν γίνει όλοι παραγωγοί πια γιατί ήταν σαν επένδυση και πολύ προσοδοφόρα σαν δουλειά». «Θα σου πω όμως και κάτι τώρα, Γρηγόρη. Δεν μου λες, τα βιντεάκια που βλέπουμε τώρα στο Youtube έχουν καμία ποιότητα; Σε παρακαλώ! Και το είπα γιατί οι ταινίες είχαν τουλάχιστον μια ιστορία, ένα οτιδήποτε. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα! Μπαίνει ένας και ουρζιάλει με μια περούκα και ο άλλος γελάει» πρόσθεσε, επίσης, η Νανά Βενέτη στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1.

«Δεν μου άρεσε η ανασφάλεια του χώρου μας γιατί επηρεάζει τον χαρακτήρα των ηθοποιών. Μου αρέσει η σταθερότητα και η αυτοπεποίθηση».

«Πάντα είχα στο μυαλό μου τον χώρο των business. Είχα και μεγάλη προβολή σε όλα τα έντυπα, τηλεοράσεις και μου άρεσε ο χώρος. Πήγε καλά. Άνοιξα μαγαζί στο Κολωνάκι και θεωρούσα ότι θα έρχονται κυρίες που ασχολούνται με τη μόδα και ερχόντουσαν οικογένειες που έψαχναν ρούχα για γάμους».

«Το 1995 αποφάσισα να σταματήσω την υποκριτική γιατί ήθελα άλλη ποιότητα ζωής. Ήθελα να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη».

«Δεν με πίστεψαν όταν είπα ότι σταμάτησα την υποκριτική. Εξαφανίστηκα εγώ μετά. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι, τι κάνω. Να μην γράφουν τίποτα, να μην με ξέρουν, να μην ξέρουν τι κάνω. Θεωρούσα ότι αν με αφήσουν στην ησυχία μου θα πάω καλά και στη ζωή μου. Και τελικά είχα δίκιο. Λυτρώθηκα, ήταν σωστή απόφαση. Το λέω μετά από τόσα χρόνια που έχω το παιδί μου, 20 χρόνια παντρεμένη».

Διαβάστε επίσης

Νανά Βενέτη: «Υπήρξε ηθοποιός, σπουδαίος και τρανός, που προσπαθούσα να τον κρατήσω σε απόσταση γιατί με άγγιζε»