Ναταλία Δραγούμη: «Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο στο χέρι. Δεν κάνω κακό σε κανέναν…»
Late night shows

Ναταλία Δραγούμη: «Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο στο χέρι. Δεν κάνω κακό σε κανέναν…»

Ναταλία Δραγούμη: «Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο στο χέρι. Δεν κάνω κακό σε κανέναν…»

«Πρώτη φορά το λέω δημοσίως...»

Στην παρέα της Αθηναΐδας Νέγκα στο Καλύτερα Αργά βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη. Η αγαπημένη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την υποκριτική, την οικογένειά της αλλά και μία παράξενη συνήθειά της που προκαλεί την απορία του κόσμου.

«Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο, δεν το έχω ανάψει ποτέ. Αγοράζω πακέτο, έχω την τσάντα μου πακέτο, εδώ και 20 χρόνια δεν έχω πάρει ούτε μισή τζούρα. Δεν έχω πειρασμό να καπνίσω. Είναι κάτι που εγώ το θεωρώ φυσιολογικό και επειδή βλέπω ότι όλοι μου ανοίγουν τεράστια κουβέντα όταν με βλέπουν με το τσιγάρο. Πρώτη φορά το λέω δημοσίως».

«Αν με δει κάποιος θα πει “πόσο δεν κρατιέται;”. Το δαγκώνω, σαν κομπολόι. Πρώτα έκοψα το κάπνισμα, απεξαρτητοποιήθηκα τελείως τρία χρόνια και μετά είδα μία στις πρόβες και είπα “για να δω τι καλό της κάνει;” και το δοκίμασα και είπα “α, τι ωραίο”».

«Στην αρχή έκανα τράκα και κρατούσα σε μία ταμπακιέρα, μετά με τον κορονοϊό δεν ήταν ασφαλές και αγόρασα πακέτο και τώρα αγοράζω πάντα πακέτο. Όλοι μου λένε “σε θαυμάζω”. Δεν είναι άξιο θαυμασμού γιατί δεν θέλω να καπνίσω. Απλώς θέλω να το κρατάω, να έχω την κίνηση, μου αρέσει, δεν κάνω κακό σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου, ούτε στον διπλανό μου, ίσως κάνω λίγο κακό στην τσέπη μου».

Ωστόσο, όταν επισκέφθηκε τις ΗΠΑ οι Αμερικάνοι δεν εκτίμησαν ιδιαίτερα αυτή της τη συνήθεια…

«Είχα μπει σε αεροπλάνο και το έβγαλα μέσα στο αεροπλάνο και ήρθε η υπεύθυνη των αεροσυνοδών και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Μου λέει “πρώτη φορά στη ζωή μου μου έχει τύχει αυτό”. Ούτε στα μαγαζιά στη Νέα Υόρκη με άφηναν να το κρατάω. Εδώ στην Ελλάδα κανείς δεν μου έχει πει να μην κρατάω ένα τσιγάρο απλώς κάνουμε μία ώρα συζήτηση γιατί το κρατάω και δεν το ανάβω».

Ένα άλλο χόμπι που είχε στα ατίθασα νιάτα της όπως εξομολογήθηκε ήταν να εξερευνά στοιχειωμένα σπίτια.

«Μ΄άρεσε να κάνω εξερευνήσεις σε στοιχειωμένα σπίτια. Τότε το Ψυχικό και η Κηφισιά είχε στοιχειωμένα αρχοντικά. Μου άρεσε να πηγαίνω εκεί μέσα και να εξερευνώ, τίποτα άλλο παρά να εξερευνώ. «Ένιωθα ένα φοβερό συναίσθημα αδρεναλίνης. Πολύ κοντά στο σπίτι μου είναι η βίλα Καζούλη και μας κυνηγούσε ο φύλακας».

Διαβάστε επίσης

Ναταλία Δραγούμη: «Τον συγκρίνω με τον άντρα μου. Ο άντρας μου έχει χάσει την υπομονή του, ο Μέμος κρατάει…»