Ναταλία Γερμανού: «Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά. Ήμουν ανελέητα σκληρή με τον Δημήτρη Πανόπουλο»
Late night shows

Ναταλία Γερμανού: «Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά. Ήμουν ανελέητα σκληρή με τον Δημήτρη Πανόπουλο»

Ναταλία Γερμανού: «Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά. Ήμουν ανελέητα σκληρή με τον Δημήτρη Πανόπουλο»

Η παραδοχή της παρουσιάστριας για τον συνεργάτη της αλλά και την επαγγελματική της συμπεριφορά

Χειμαρρώδης και ειλικρινής, η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη του Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μίλησε για την τηλεόραση, το ότι βιοπορίζεται από αυτήν ενώ αποκάλυψε αν έχει υπάρξει αυστηρή στη δουλειά.

«Οι συνεντεύξεις είναι το δυνατό μου σημείο χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω» ανέφερε.

«Λέω πάντα τη γνώμη μου χωρίς να προσβάλλω. Όταν υπάρχει ένα κοινωνικό θέμα που θέλω να το σχολιάσω, θα το κάνω. Ευτυχώς βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον επαγγελματικό που συμφωνούνε με την προσωπικότητά μου, δεν πάω με τα νούμερα αλλά με το τι με κάνει εμένα να νιώθω καλά.

Βλέπω πολλή τηλεόραση. Η τηλεόραση εξελίσσεται. Η εξέλιξη δεν είναι ποτέ μόνο καλή ή κακή. Πρέπει να ακροαστεί τη νεολαία, αυτό το περιζήτητο κοινό 18-54 με αποτέλεσμα να γίνεται χειρότερη, να αποκτά μια να μην πω τη λέξη τρασίλα. Όμως υπάρχουν ακόμα καλά πράγματα στην τηλεόραση, πολύ καλές εκπομπές» σχολίασε για την ελληνική τηλεόραση.

«Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αυθεντικότητα των μπροστά. Είμαστε μια πολύ δεμένη παρέα» είπε για το Καλύτερα δε γίνεται και τους συνεργάτες της.

«Αυστηρή; Χάλια. Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή. Ήμουν ανελέητα σκληρή με τον Δημήτρη Πανόπουλο την πρώτη χρονιά που ήταν μαζί μας. Του είπα “άνθρακες οι θησαυροί”. Ήρθε σε μένα σκληροπυρηνικά οπλισμένος. Του είπα δεν είσαι καλός και μου είπε “του χρόνου θα είμαι”. Και ήταν. Ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά.

Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά αλλά πρώτα σε μένα και μετά με τους άλλους. Είμαι τελειομανής. Ό,τι έχει ψεγάδι η εκπομπή εγώ τα ακούω, ακόμα και αν είναι το μοντάζ».

«Η ζωή μου όλη μια συγγνώμη»

Η παρουσιάστρια δηλώνει ευθαρσώς πως δεν ήθελε ποτέ γύρω τις κόλακες. «Απέφυγα από την πρώτη ημέρα που μπήκα στην τηλεόραση το ’92 μέχρι τώρα, απέφυγα όπως ο διάολος το λιβάνι να περιστοιχίζομαι από αυλικούς. Δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε, “εδώ ήσουν φάουλ”, “αυτό ήταν λάθος”. Θέλω ανθρώπους που ακριβώς επειδή με αγαπάνε μου επισημαίνουν τα λάθη μου» είπε αρχικά.

Όπως σημείωσε άλλωστε, ήταν πολύ εύκολο να αναγνωρίσει ποιοι είχαν αυτή την πρόθεση: «Φαίνεται αμέσως πότε κάποιος σε πλησιάζει με διάθεση να σου πει “είσαι φανταστική, πόσο ωραία τα λες!”. Μακριά από εμένα αυτά, υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι στον χώρο που τους αποζητάνε σαν ζεστά κρουασάν. Τρέξτε σε αυτούς».

«Τις συγγνώμες μου τις έχω ζητήσει και τις ζητάω, δεν αφήνω να μένει σκόνη κάτω από τα χαλιά, τα τινάζω τα χαλιά μου. Δεν έχω εγωισμού σε αυτά. Άκουσα λιγότερες συγγνώμες από όσες ζήτησα. Στα επαγγελματικά δεν χρειάστηκε να ακούσω πολλές, άκουσα κάποιες. Γενικά παιδιά, η ζωή μου όλη μια συγγνώμη. Θα γίνει τραγούδι!» ανέφερε.

«Πρέπει να βιοποριστώ, γι’ αυτό είμαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση. Είναι η βασική μου πηγή βιοπορισμού, από εκεί πληρώνω το δάνειο του σπιτιού για αρκετά χρόνια ακόμα. Συχνά το λέω ότι κουράστηκα. Μέσα στην καραντίνα με έπιασε αυτό. Να πάω έναν χρόνο στα Κύθηρα έναν χρόνο να κοιτάω τη θάλασσα. Το είπα στον Γεωργαντά. Το τι άκουσα σε εκείνο το τηλεφώνημα!» σχολίασε.

Για τον Κώστα Τσουρό τον παλιό της συνεργάτη στο Καλύτερα δε γίνεται ανέφερε:

«Χάρη στον Κώστα έμαθα πώς μια παρουσιάστρια της ψυχαγωγίας χειρίζεται τα θέματα της ενημέρωσης. Ένιωθα μια ασφάλεια. Ακόμα κι αν έπεφτε το skype ήταν ο Κώστας εκεί».