Ναταλία Γερμανού: «Γλυκάθηκα πάρα πολύ με το Secret Song και τη βραδινή ζώνη. Έχω απωθημένο…»
Late night shows

Ναταλία Γερμανού: «Γλυκάθηκα πάρα πολύ με το Secret Song και τη βραδινή ζώνη. Έχω απωθημένο…»

Ναταλία Γερμανού: «Γλυκάθηκα πάρα πολύ με το Secret Song και τη βραδινή ζώνη. Έχω απωθημένο…»

Όσα εξομολογήθηκε για τον φόβο της μοναξιάς, τον πατέρα της αλλά και πώς θέλει να τελειώσει την καριέρα της

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή Night Out και εξομολογήθηκε για τις φοβίες που είχε παλιότερα σε σχέση με τη μοναξιά αλλά και τα απωθημένα της.

«Ήμουν ένα ήσυχο παιδί, καλή μαθήτρια σχετικά. Ξεκίνησα να δουλεύω κατευθείαν με το που τελείωσα το σχολείο γιατί αυτό ήθελε ο πατέρας μου. Δεν ήμουν επαναστατημένο εφηβάκι. Είναι τρομερή κωλοφαρδία να έχεις πατέρα τον Γερμανό και να μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο γιατί τις ανοίγει τις πόρτες.

Όταν πήγα στην πρώτη μου δουλειά μου διευθυντής ήταν ο Παύλος Μπακογιάννης και μου είπε μία φράση που μου είπαν πολλά αφεντικά μετά: “Το γεγονός ότι είσαι η κόρη του Γερμανού με κάνει να σε δοκιμάσω. Για κανέναν λόγο δεν θα σε κρατήσω αν δε μου κάνεις”. Ο Φρέντυ σιχαινόταν να υποχρεώνεται κυρίως για την κόρη του. Πιο εύκολα θα υποχρεωνόταν για τη γυναίκα του παρά για την κόρη του.

Αυτό έκανε τους συναδέλφους να με κοιτάνε με φοβερή καχυποψία και κατέβαλα τη διπλάσια προσπάθεια να με δεχτούν.

Ήμουν δειλή, δεν διεκδικούσα ούτε στο ελάχιστο όσα μου άξιζαν μέχρι πριν από κάποια χρόνια. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα “ως εδώ”. Δεν ξέρω τι εσωτερικές ζυμώσεις συνέβησαν μέσα μου αλλά άρχισα να διεκδικώ στη δουλειά μου, στη ζωή μου, να πατάω πιο σταθερά στα δυο μου πόδια και να δέχομαι τον εαυτό μου όπως είναι.

Θα έλεγα στον νεότερο εαυτό μου “μη φοβάσαι”. Ήμουν πολύ φοβιτσιάρα. Είχα ανασφάλειες ατελείωτες. Όχι ότι τις έχω ξεπεράσει τώρα, έχω αρκετές ακόμα.

Φοβόμουν τα πάντα, τη μοναξιά, φοβόμουν να μείνω χωρίς σύντροφο, πήγαινα από τον έναν στον επόμενο, ήμουν σαν τη μαϊμού που πήγαινε από το ένα κλαδί στο άλλο. Με το που τελείωνε μια σχέση λες και ήταν έτοιμος ο επόμενος σύντροφος. Ήταν σαν σκυταλοδρομία. Δεν μπορούσα να  μείνω μόνη μου ούτε πέντε μέρες.

Και τώρα μου φαίνεται το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου η ανεξαρτησία μου, δεν την αποκαλώ καν μοναξιά. Είναι σπουδαίο πράγμα και υποτιμημένο. Επίσης πολύ σπουδαίο πράγμα η συντροφικότητα.

Έχω καταφέρει πολλά. Θα ήμουν αχάριστη αν σου έλεγα κάτι άλλο. Ένα από τα πράγματα που έχω σαν όνειρο είναι το γράψιμο. Έχω γράψει ένα βιβλίο και τώρα είναι στα σκαριά το επόμενο. Φαντάζομαι κάπως έτσι τον εαυτό μου να τελειώνει την καριέρα μου.

Γλυκάθηκα πάρα πολύ με το Secret Song και αυτό που λέμε βραδινή ζώνη. Το κατάλαβα την ώρα που το έκανα. Έχω απωθημένο ένα ωραίο late night show, ένα σπίτι με μεγάλο κήπο για να έχω πολλά σκυλιά αδέσποτα για να τους δίνω τροφή» είπε.