Ναταλία Γερμανού: «Θα μου άρεσε να μου πει ένας τράπερ “γιο, θειά, θες;”»
Late night shows

Ναταλία Γερμανού: «Θα μου άρεσε να μου πει ένας τράπερ “γιο, θειά, θες;”»

Ναταλία Γερμανού: «Θα μου άρεσε να μου πει ένας τράπερ “γιο, θειά, θες;”»

Όσα αποκάλυψε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και το Νight Out

Η Ναταλία Γερμανού «έπαιξε» «Καλύτερα ή χειρότερα δε γίνεται» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Νight Out.

Θα συγκατοικούσε από τον πρώτο μήνα σχέσης; «Δεν είναι το καλύτερό μου να συγκατοικώ. Μου φαίνεται λίγο γρήγορο στον ένα μήνα. Μου αρέσει να έχει ο καθένας τον χώρο του και να βρισκόμαστε όταν το θέλουμε. Μου φαίνεται λίγο γρήγορο».

«Σας ακούω που γελάτε στο πλατό. Ακούω και το κοντρόλ! Καλύτερα δε γίνεται να με φλερτάρουν μόνο μικρότεροι άνδρες. Όχι που θα κάτσω να σκάσω!» είπε.

«Καλύτερα δε γίνεται από το να συνεργάζομαι με άτομα που θέλουν να γίνουν παρουσιαστές γιατί τα άτομα που έχουν υγιή φιλοδοξία είναι φανταστικά να είναι στην ομάδα και αυτά τα άτομα που δίνουν το 100% του εαυτού τους προκειμένου να αποκτήσουν του χρόνου τη δική τους εκπομπή είναι τα καλύτερα για την ομάδα» ανέφερε.

«Χειρότερα δε γίνεται να μην έχουμε ερωτική χημεία με τον σύντροφό μου. Μπορούμε μόνο να γίνουμε καταπληκτικοί φίλοι, να πίνουμε καφέ, να τρώμε ελληνικό brunch τυρί, ελιά, σαρδέλα».

«Δεν έχω χειρότερο να φιλοξενήσω θέμα στην εκπομπή μου που δεν συμφωνώ. Μου έχει συμβεί ελάχιστες φορές αλλά αυτές υποφέρω, πετάω το ακουστικό, τρέμει το χέρι μου, κοιτάζω την κάμερα και πετάω σπίθες. Γράφουν στο Twitter ότι βασανίζομαι.

Χειρότερα δε γίνεται να σχολιάζω τα νούμερα των άλλων εκπομπών. Το βρίσκω λάθος τελείως. Να μας αφορούν τα δικά μας νούμερα».

Μακάρι να μου ζητήσει τράπερ να του γράψω στίχους. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Είναι μια μουσική που δεν την ξέρω, ακούω τα τραγούδια που δεν είναι πολύ ακραία και θα μου άρεσε να μου πει ένας τράπερ “γιο θειά θες;”. Έτσι θα με δουν αυτά τα παιδιά!».

«Καλύτερα δε γίνεται να παραπονιέται η Μαρία Ιωαννίδου ότι δεν την καλώ. Μαράκι σου στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου» ανέφερε ακόμα.