Night Out: Εκτός ο Borek – Ποια ραδιοφωνική παραγωγός παίρνει τη θέση του;
Late night shows

Night Out: Εκτός ο Borek – Ποια ραδιοφωνική παραγωγός παίρνει τη θέση του;

Night Out: Εκτός ο Borek – Ποια ραδιοφωνική παραγωγός παίρνει τη θέση του;

Σας συστήνουμε τη Frau Δήμητρα!

Πρεμιέρα κάνει την Τρίτη 21 Νοεμβρίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα η τρίτη σεζόν του Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η εκπομπή επιστρέφει με ανανεωμένη διάθεση και μία προσθήκη-αντικατάσταση: πλέον στα decks δεν θα είναι ο Borek αλλά η Frau Dimitra, κατά κόσμον Δήμητρα Καβαλάρη.

Ραδιοφωνική παραγωγός (μεταξύ άλλων) αναλαμβάνει να βάλει μουσική στο late night show, ενώ θα συμμετέχει και σε ορισμένα από τα παιχνίδια της εκπομπής με τους καλεσμένους.

Εμφανίζεται και στο επίσημο, πρώτο τρέιλερ του Night Out που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο και ακούγεται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης να τη ρωτάει «Τι λες Frau Dimitra;».

Ποια είναι η Frau Δήμητρα;

«Είμαι η Frau Dimitra aka Δήμητρα Καβαλάρη (γυρνάω και στα δυο). Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά που από μπαλαρίνα μετατράπηκε σε βιβλιοφάγος, από βιβλιοφάγος σε βιβλιοθηκονομος και από βιβλιοθηκονομος σε ραδιοφωνική παραγωγός, marketing manager και Social Media Creator (οριακά δεν μπήκα σε επεισόδιο των Πόκεμον ).
Αν μπορούσα να με χαρακτηρίσω με μια λέξη, θα διάλεγα το εργασιομανής, αλλά με όλη την γοητεία που μπορεί να βγάλει η συγκεκριμένη λέξη.
Ζω προορισμούς καθαρά μέσα από το φαγητό, είμαι εθισμένη με τα μαλλιά μου, λατρεύω τις γάτες σε σημείο υστερίας και το όνειρο μου ειναι να ξυπνήσω ένα πρωί χωρίς άγχος….και με 7 γάτες. Αν με χάσεις, θα με βρεις σίγουρα πίσω από ένα μικρόφωνο ή μέσα σε ένα βιβλιοπωλείο» περιγράφει τον εαυτό της η ίδια.