Night Out: Πότε επιστρέφει; Αποκλειστικά οι πρώτοι καλεσμένοι
Late night shows

Night Out: Πότε επιστρέφει; Αποκλειστικά οι πρώτοι καλεσμένοι

Night Out: Πότε επιστρέφει; Αποκλειστικά οι πρώτοι καλεσμένοι

Όσα μάθαμε για τη βραδινή εκπομπή του Mega

Επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Night Out, η εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη σε παραγωγή Αντρέα Γεωργίου, στη late night του Mega και μάλιστα πολύ σύντομα όπως ανακοίνωσε το κανάλι.

Τα φώτα στην ταράτσα της εκπομπής θα ανάψουν 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επιστρέφει ανανεωμένος και γεμάτος θετική ενέργεια να υποδεχτεί τους ξεχωριστούς καλεσμένους του.

Μάλιστα όπως αποκλειστικά μάθαμε ανάμεσα στους πρώτους, λαμπερούς καλεσμένους του θα είναι ονόματα όπως ο Γιάννης Μπέζος, πρωταγωνιστής της Famagusta, ο Θάνος Λέκκας, που τον απολαμβάνουμε στο Ναυάγιο αλλά και ο Κώστας Τσουρός που φέτος κατέβηκε στον τηλεοπτικό στίβο με δική του εκπομπή τα ΣΚ στο Mega.

Tο Night Out θα προβάλλεται κάθε Τρίτη πλέον και αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τις προκλήσεις που θα βάλει ο παρουσιαστής στους καλεσμένους του, καθώς πέρσι είχαν συζητηθεί πολύ αλλά και τις αποκαλύψεις που θα κάνουν για τη ζωή τους.

«Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φορά το πιο λαμπερό του χαμόγελο και μας προσκαλεί σε τηλεοπτικά πάρτι, όλο φρεσκάδα και ανεβασμένη διάθεση, που θα μας μείνουν αξέχαστα» αναφέρει το δελτίο Τύπου του καναλιού.

Διαβάστε ακόμα:

Night Out: Επικό στριπτίζ Καράβα – Ιωαννίδη παίζοντας ποδοσφαιράκι! Έμειναν μόνο με το εσώρουχο