Νικήτας Τσακίρογλου: «Αισθάνομαι ότι πρέπει να αποστρατευτώ. Θα γίνει και πρέπει να γίνει»
Late night shows

Νικήτας Τσακίρογλου: «Αισθάνομαι ότι πρέπει να αποστρατευτώ. Θα γίνει και πρέπει να γίνει»

Νικήτας Τσακίρογλου: «Αισθάνομαι ότι πρέπει να αποστρατευτώ. Θα γίνει και πρέπει να γίνει»

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα

Ο Νικήτας Τσακίρογλου ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

Μίλησε για τη σχέση του με τη θρησκεία μετά και τον ρόλο του Αρσενίου στη σειρά Άγιος Παΐσιος που έφερε διθυραμβικές κριτικές.

«Είμαι βαθιά χριστιανός και μου αρέσει πάρα πολύ γιατί οδεύουμε προς κύριον ον. Γαλουχήθηκα μέσα σε αυτό. Η γιαγιά μου από τη Γαστούνη και ο μακρινός παππούς μου ήταν ιερέας. Η γιαγιά μου ήθελε να με κάνει ιερέα. Της άρεσε πάρα πολύ όταν άκουγε να ψέλνουν. Μεγάλωσα στον Άγιο Μελέτιο. Θυμάμαι όταν πήγαινα να κοινωνήσω και κατέβαινα την κατηφόρα από την εκκλησία στο σπίτι ένιωθα απελευθερωμένος, είχα φτερά.

Η ζωή μας είναι τόσο πεζή και η καθημερινότητά μας μάς προσγειώνει τόσο πολύ που η θρησκεία είναι μια φυγή» ανέφερε.

«Προσπαθώ να είμαι επιλεκτικός και να τιμώ τους συγγραφείς από τον αρχαίο κόσμο και τους νεότερος.

Είμαι πλήρης ημερών και αισθάνομαι ότι πρέπει να αποστρατευτώ. Θα γίνει και πρέπει να γίνει. Οι επιλογές είναι άλλων, εγώ υπηρετώ. Πρέπει να έχω καλές επιλογές.

Έχω κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου αλλά θέλει αγώνα» ανέφερε.

«Η καριέρα μου κλείνει, η θητεία μου στον χώρο του θεάτρου τελειώνει γιατί θέλω να φύγω αξιοπρεπώς, να μη λένε τι θέλει αυτός και παίζει τώρα γιατί ο ηθοποιός πρέπει να έχει πολύ καλές στιγμές στο σώμα του και στο πνεύμα του» ανέφερε.


Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στην Οδύσσεια, μια διεθνή παραγωγή δίπλα στη Τζουλιέτ Μπινός που κάνει την Πηνελόπη και τον Ρέιφ Φάινς.

«Δεν αισθάνομαι μειονεκτικά, ίσα ίσα όταν συναντηθήκαμε με τον Ρέιφ Φάινς αισθανθήκαμε πάρα πολύ ωραία, τον εκτιμώ και τον έχω δει και στο Λονδίνο σε ρόλο σεξπιρικό, είναι από τους καλύτερους στον κόσμο για μένα».