Νίνο: «Ήταν επικίνδυνο όταν πήρα τόση δημοσιότητα από το Fame Story, πολύ τρομακτικό»
Late night shows

Νίνο: «Ήταν επικίνδυνο όταν πήρα τόση δημοσιότητα από το Fame Story, πολύ τρομακτικό»

Νίνο: «Ήταν επικίνδυνο όταν πήρα τόση δημοσιότητα από το Fame Story, πολύ τρομακτικό»

Η ιστορία με τον Ηλία Ψινάκη που τον «έφαγε» στην στροφή

Ο Νίνο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος» και μοιράστηκε στιγμές από την επαγγελματική του πορεία και περιστατικά που έχει βιώσει.

Όπως εξομολογήθηκε, η ενασχόλησή του με το τραγούδι έγινε σε πολύ μικρή ηλικία.

Η συμμετοχή του στο Fame Story τον εκτόξευσε κάτι όμως που τον τρόμαξε αρκετά αφού η αναγνωρισιμότητα εκείνα τα χρόνια ήταν «επικίνδυνη».

«Τραγουδούσα ήδη πολλά χρόνια όταν πήγα στο Fame Story. Τραγουδούσα από την πρώτη Λυκείου και έφευγα κρυφά από το σπίτι. Ένα παιδί πρώτη Λυκείου νόμιζα ότι τους κορόιδευα τους γονείς μου αλλά ο πατέρας μου το ήξερε. Έμπαινα σε μια ντουλάπα και όταν την άνοιγα ονειρευόμουν κόσμο να τραγουδάει τα τραγούδια μου. Αυτό ήταν το όραμα που είχα. Είχα πολύ άγχος, ότι βγαίνει στην σκηνή.

Μετά το Λύκειο πήγα σε άπειρες οντισιόν σε όλη την Ελλάδα αλλά δεν με πήρε κανείς. Δεν με έπαιρναν γιατί τότε υπήρχε μια λογική ότι ήμουν πολύ μικρός και δεν κάνω. Η απόδοσή μου δεν ξέρω πώς ήταν στις οντισιόν».

»Δήλωσα συμμετοχή στο Fame Story και στις οντισιόν είπα “Τι βλακείες κάνεις;” και δεν ήθελα να πάω στις οντισιόν. Περνούσα και νόμιζα ότι θα φάω απόρριψη. Με πήραν από την παραγωγή και τους έλεγα ότι δεν θα πάω. Ήμουν ο τελευταίος παίκτης που πήραν! Έφυγα οικειοθελώς και ξαναμπήκα οικειοθελώς μετά.

Ήταν επικίνδυνο όταν πήρα τόση δημοσιότητα, ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν πρόλαβα να το χαρώ. Πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος με τεράστια ένταση».

«Όταν πρωτοβγήκαμε μας πήγαιναν σε διάφορα event. Είχαμε πάει σε ένα που είχε 20 κάμερες και πολύ κόσμο και οι κάμερες σαν να μπερδεύτηκαν λίγο. Πήγαν να γυρίσουν προς εμένα γιατί “έκαιγε” τότε το θέμα. Μόλις το είδε ο Ηλίας Ψινάκης αυτό το “μάζεψε” και δεν μας άφησε ούτε να χαιρετηθούμε με τον Σάκη Ρουβά. Και λέω “Τι κάνω;”. Τώρα κατάλαβα ότι ήταν το στρατηγικό άχαστο πλάνο του Ψινάκη».