Πάνος Καλίδης: «Μπήκα με ψυχολογικά στο Survivor. Η δουλειά μου είναι αγχωτική και ήθελα να ξεφύγω από όλα αυτά»
Late night shows

Πάνος Καλίδης: «Μπήκα με ψυχολογικά στο Survivor. Η δουλειά μου είναι αγχωτική και ήθελα να ξεφύγω από όλα αυτά»

Πάνος Καλίδης: «Μπήκα με ψυχολογικά στο Survivor. Η δουλειά μου είναι αγχωτική και ήθελα να ξεφύγω από όλα αυτά»

Η συμμετοχή του στο J2US, στο Survivor και η γνώμη του για Ελευθερίου - Πρίαμο

Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US αλλά και το Survivor.

Μέχρι τα 19 μου ήθελε να γίνει ζαχαροπλάστης και μάλιστα είχε ως πλάνο να ανοίξει ζαχαροπλαστείο αλλά τα φώτα τον «μάγεψαν».

Η Νατάσα Γερασιμίδου τον διάλεξε από μια οντισιόν καθώς ήθελε κάποιον να παίζει ποντιακή λύρα και κάπως έτσι ξεκίνησε σιγά σιγά η καριέρα του.

«Μου έγινε πρόταση να πρωταγωνιστήσω στο Caramela και για εμένα ήταν πολύ τρομακτικό τότε. Και από Τρίτη ήταν όλα τα τραπέζια ρεζερβέ! Τα πρώτα χρόνια ο επιχειρηματίας έπρεπε να κάνει γνωστό το τραγούδι μου. Δούλευα με χαμηλό μεροκάματο αλλά για την προώθησή μου ο επιχειρηματίας έριχνε πολλά λεφτά. Τα πρώτα καθαρά πολλά λεφτά ήρθαν στο ROMEO. Με τα λεφτά μου τότε πήρα το πρώτο μου αμάξι, δεν άφησα βουνό για βουνό», ανέφερε αρχικά.

Για τη συμμετοχή του στο J2US, είπε: «Χτυπάει τηλέφωνο από την παραγωγή και μου πρότειναν να είμαι coach στη Στέλλα Σολωμίδου. Την γκουγκλάρω και βλέπω μια όμορφη κυρία, μεγάλης ηλικίας να φορά κράνος και να οδηγά βέσπα. Είπα δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάξουμε! Πήγαμε να τρολάρουμε, να διασκεδάσουμε. Ήθελα να περάσω καλά! Και ήταν πολύ καλή σκέψη της παραγωγής να με ταιριάξουμε με την κ. Στέλλα. Ήταν μια καλή δικαιολογία να πω το “ναι” η κ. Στέλλα. Δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό! Είχε κάποιο ατύχημα αλλιώς θα βλέπαμε μια Στέλλα διαφορετική. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο το ατύχημά της. Θα ήθελα να μείνουμε παραπάνω γιατί είναι μια παραγωγή που σου γεμίζει τη βδομάδα σου. Θα ήθελα να μείνω άλλες 4-5 εβδομάδες».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για τη συμμετοχή του στο Survivor και όσα έγιναν με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο.

«Από τα μηνύματα που παίρνω από τα social μου λένε ότι έμαθαν έναν Καλίδη χαμηλό τόνων και να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με λογική. Η αποχώρησή μου σχολιάστηκε θετικά για τον κόσμο γιατί έδειξα ότι δεν είμαι εκεί για κάποιο λόγο. Πήγα ένα πρωί στον Λιανό και του είπα ότι δεν έχω να προσφέρω κάτι στην ομάδα μου. Έμεινα μέσα τρεις μήνες. Ο οργανισμός μηδενίζει και γίνεσαι άλλος. Είχα φτάσει σε σημείο να κοντράρω τους πιο δυνατούς παίκτες. Είχα γίνει παιδαρέλι.

Μέναμε τρεις φορές την εβδομάδα στην παραλία για το ριάλιτι. Το πρόχειρο κατάλυμα ήταν στις εγκαταστάσεις που είχε ο Acun. Το Έξαθλον μας πρόσφερε πολύ σκουπίδι και τρώγαμε!

Δεν μου άρεσε η επίθεση με τον Μάριο και την Ελευθερία. Είχαν ακουστεί πράγματα για την πρώην σχέση της με τον Μάριο. Δεν ήξερα ότι ήταν σε εξέλιξη. Αν ήταν σε σχέση θα ήταν πάρα πολύ σύντομο. Η γνωριμία τους είναι παλαιότερη! Σαν ζευγάρι δεν το ήξερα αλλά νομίζω ήταν το τελευταίο 1.5 μήνα. Σίγουρα ήταν κάτι προσβλητικό για την Ελευθερία. Αλλά μόλις μπήκε τα έβγαλε όλα στην επιφάνεια και ζήτησε εξηγήσεις. Εγώ σαν Καλίδης δεν θα είχα ασχοληθεί καν. Σε ένα Q μου θα έκανα τα παράπονά μου! Δεν θα έλυνα τις διαφορές μου μπροστά στην κάμερα.

Μπήκα με ψυχολογικά στο παιχνίδι. Η δουλειά μου ήταν αγχωτική και μπήκα για να ξεφύγω από όλα αυτά!».