Πάτρα: Η μαρτυρία στελέχους νοσοκομείου που «καίει» την Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Μαλένας
Late night shows

Πάτρα: Η μαρτυρία στελέχους νοσοκομείου που «καίει» την Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Μαλένας

Πάτρα: Η μαρτυρία στελέχους νοσοκομείου που «καίει» την Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Μαλένας

Οι καίριες τοποθετήσεις Κατερινόπουλου - Βέλτση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας πριν από την δικαστική απόφαση, με στέλεχος του νοσοκομείου να μιλά στην εκπομπή, Ανοιχτές Υποθέσεις, για όσα συνέβησαν στον θάλαμο 717.

Όπως είπε το στέλεχος, έμεινε άναυδη όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο της Μαλένας αφού το θεώρησε ασυμβίβαστο με την εικόνα της. Οι γονείς του παιδιού δεν ήθελαν να γίνει νεκροψία νεκροτομή! Τους είπε ότι δεν ευθύνεται σε λευχαιμία. Ισχυρίζεται ότι μετά τον θάνατο της Μαλένας την κάλεσε δύο φορές η Πισπιρίγκου για το εάν ξέρει κάτι από τα αποτελέσματα της νεκροτομής. Η Πισπιρίγκου την κάλεσε ξανά εκνευρισμένη τονίζοντάς της ότι η Μαλένα πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια! Είχε ενημερώσει τους γονείς το στέλεχος ότι ένας τους πρέπει να μείνει έξι μήνες στην Αθήνα!

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος που έχει παρακολουθήσει την υπόθεση θέλησε να τοποθετηθεί κυρίως για το πώς αντιμετώπισε η Ρούλα Πισπιρίγκου την είδηση ότι η κόρη της έχασε τη ζωή της.

«Καταρχήν, για ποιο λόγο δεν ήθελαν την νεκροψία νεκροτομή; Ζητούσε από το στέλεχος του νοσοκομείου εάν έμαθε κάτι από την ιατρική εξέταση. Η αιτία θανάτου θα πήγαινε στις αρμόδιες αρχές. Τι θα μάθαινε δηλαδή; Ήθελε να εκμαιεύσει την αιτία θανάτου; Έβγαλε η ίδια το ιατρικό πόρισμα; Δεν κατάλαβα, για ποιον λόγο; Σε αυτές τις περιπτώσεις βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πόνου, θλίψης. Παιδί έχασε! Το λιγότερο που μπορεί να τον ενδιαφέρει είναι η αιτία θανάτου. Έχει το μυαλό να σκεφτεί από τι πέθανε το παιδί; Οι γιατροί ήταν βέβαιοι ότι κάτι άλλο έγινε. Δεν σε νοιάζει ούτε ο σύντροφός σου! Θες να είσαι μόνος σου αλλά δεν την ενδιέφερε αυτό».

Από την πλευρά της, η Ναταλί Βέλτση τόνισε ότι η κατηγορουμένη πρόκειται για ένα άκρως εγωκεντρικό άτομο που την ένοιαζε να ελέγχει τις καταστάσεις.

«Θέλει να έχει τον έλεγχο για να χειραγωγήσει τις καταστάσεις. Προφανώς ήταν αγχωμένη για να μην βγουν κάποια πράγματα στη φόρα. Προσπαθούσε να ελέγχει τα πάντα για να ανακουφιστεί ότι πάνε όλα όπως θέλει. Φοβόταν κάτι προφανώς! Ενσυναίσθηση δεν έχουν αυτές οι προσωπικότητες. Την ένοιαζε μόνο ο εαυτός της. Προσπαθούσε να ελέγξει τους πάντες και τα πάντα για να δει αν τα δρομολόγησε σωστά! Την ένοιαζε μόνο οι γκόμενες και οι γκόμενοι. Ο καθένας πενθεί διαφορετικά αλλά με μικρή απόκλιση, το πένθος είναι πένθος. Δεν τον νοιάζουν τα τρίτα πρόσωπα».

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Η «κωλοτούμπα» του Αλέξη Κούγια και ο μάνατζερ της Χριστίνας Τσάκωνα για τους θανάτους των τριών κοριτσιών