Πένυ Αγοραστού: «Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω σε γυναικείο μοναστήρι για μια βδομάδα, χωρίς κινητό, να ηρεμήσω»
Late night shows

Πένυ Αγοραστού: «Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω σε γυναικείο μοναστήρι για μια βδομάδα, χωρίς κινητό, να ηρεμήσω»

Πένυ Αγοραστού: «Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω σε γυναικείο μοναστήρι για μια βδομάδα, χωρίς κινητό, να ηρεμήσω»

Από τη δημοσιογραφία στο ALTER, στην υποκριτική

Η Πένυ Αγοραστού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή αλλά και τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο».

«Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ στο ALTER. Δεν μου λείπει καθόλου. Βλέπω όλες αυτές τις εκπομπές τώρα και πλήττω, βαριέμαι πάρα πολύ. Τις έχω απομυθοποιήσει, τα έκανα στα 18 μου και πλέον δεν μου αρέσει. Όλα είναι στημένα, τα περισσότερα γίνονται για να γίνει ένας ντόρος.

Μου φαίνονται υπερβολικά όλα! Στο ALTER ο καθένας είχε τον ρόλο του. Όταν είσαι ένα νέο παιδί και θες να έχεις δουλειά, μπορείς να πεις στην αρχισυντάκτρια “δεν θέλω να πω κακό λόγο;”. Δεν είναι εύκολο. Αν κάποιος έχει την εμπειρία ή είναι δυνατός σαν χαρακτήρας θα το κάνει. Δεν είναι καθόλου εύκολο!

Είναι βαρετό να έχεις μια θετική άποψη σύμφωνα με την τηλεόραση. Αν για παράδειγμα η μαμά μου βλέπει το πρωινό, δεν θα βαρεθεί; Οι εκπομπές στα πρωινά είναι ναι μεν ψυχαγωγικές αλλά είναι και gossip. Με τσάντισε που δεν μπορούσα να αλλάξω το όλο θέμα με τους ρόλους. Πλέον δεν θα το έκανα, θα έλεγα αυτή είναι η άποψή μου και εάν σας κάνει. Δεν θέλω να μου λέει κάποιος τι να λέω και τι να πιστεύω. Με θύμωσε η τηλεόραση και ακόμα με θυμώνει.

Με θυμώνει το να θάβουμε τον άλλον, να κράζουμε και να τα βγάλουμε όλα στη φόρα. Λείπει ο σεβασμός! Κάποιες φορές φαίνεται ότι έχει σεβασμό στον άλλον αλλά ουσιαστικά θέλει να τον ξεμπροστιάσει».

«Αφού τελείωσε το θέμα με το ALTER είπα θα το κυνηγήσω αλλιώς το πράγμα. Πήγα, τελείωσα και τη δραματική σχολή. Το ξέρω ότι μου πάει περισσότερο το δράμα και το λέω σε όλους. Η σκηνή στο “Μαύρο Ρόδο” ήταν ένα στοίχημα και για εμένα και για το κοινό. Ο κόσμος με είχε συνηθίσει εδώ και 5 χρόνια στο ρόλο της ελαφρόμυαλης. Όταν προβλήθηκε το επεισόδιο πήρα τόσο θετικά σχόλια και χάρηκα τόσο πολύ. Αυτή η δυνατότητα που έχεις ισχύει, δεν είναι στο κεφάλι σου, σκέφτηκα. Θεωρώ ότι είμαι δραματική και μου αρέσει πιο πολύ από την κωμωδία.

Είναι μια ωραία σειρά και ένας πολύ ωραίος ρόλος. Τελειώνει φέτος η σειρά και θέλω να συνεχίσω σε κάτι δραματικό του χρόνου. Ελπίζω να έρθει γιατί κάτι συζητάω. Είμαστε πολύ καλά και δεν το λέω έτσι απλά για να το πω.

Πιστεύω, πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω το κεράκι μου, τα πάω καλά με τη θρησκεία. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω στο μοναστήρι. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω σε μια βδομάδα σε ένα γυναικείο μοναστήρι, να μην έχω κινητό. Μου είπε η κ. Διδασκάλου ότι πήγε και θέλω και εγώ και της ζήτησα να μου πει σε ποιο πήγε για να πάω μετά το τέλος της σειράς».